תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי פריולי: Cialzons. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1419 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 74 גרם שומן. לכי לחנות וקחי שוקו מריר, סלרי, עלי מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכונים דומים: רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי), רביולי Seabass מ Ischia - - - רביולי All ' Ischitana, ו רביולי נאפוליטני - - - רביולי All ' Napolitana.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ליקר אגוזי לוז
שמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
מגלגלים את בצק הפסטה על מכונת פסטה עד למצב הדק ביותר, וחותכים ריבועים 3 אינץ ' מהבצק.
מניחים כף קטנה של המילוי באמצע 1/2 של הריבועים, ולמעלה אותם עם הריבועים האחרים, לחיצה על הקצוות יחד כדי לאטום. תניח בצד.
5
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים את הרביולי במים הרותחים עד שהם רכים ומבושלים דרך, על 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
בינתיים, מניחים את ציר העוף, מרווה, וחמאה לתוך מחבת 12 עד 14 אינץ ' סאוט, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מסננים את הפסטה וזורקים למחבת עם תערובת החמאה. לזרוק על חום גבוה, העונה עם מלח ופלפל, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
10
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח, לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
14
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
15
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
16
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.