רביולי קלוי
מתכון רביולי קלוי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 112 גרם חלבון 119 גרם של שומן, וסך הכל 2715 קלוריות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם פלפלים קלויים, עגבניות משומר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו רביולי קלוי, רביולי קלוי, ו רביולי קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים ביצים וקמצוץ חלב מתובל במלח ופלפל בצלחת רדודה.
מערבבים פירורי לחם עם גבינה ופטרוזיליה בצלחת שנייה. מעיל את הפסטה הטרייה בביצה ואז פירורי לחם.
חום 3 כפות שמן זית כתית אקסטרה מעל חום בינוני במחבת ולאחר מכן טוסט רביולי עד זהב עמוק, 3 עד 4 דקות בכל צד.
בסיר רוטב קטן מחממים את שמן הזית הבתולי הנותר ואת פתיתי השום והפלפל האדום על אש נמוכה בינונית. טוחנים את הפלפלים הקלויים במעבד המזון ומוסיפים שום לאחר שהוא מצנח במשך כמה דקות. מערבבים עגבניות ומתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל. כאשר מוכן לשרת, להעביר רוטב לקערה קטנה. להקיף את הרוטב עם רביולי קלוי לטבילה ומגישים.