רביולי קלוי
רביולי קלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פירורי לחם, רביולי, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו רביולי קלוי, רביולי קלוי, ו רביולי קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את הרביולי על תבנית אפייה להקפיא עד קשה, 20 עד 30 דקות.
לטאטא את הביצים וחלב בצלחת רדודה או צלחת עוגה.
מערבבים את פירורי הלחם, פטרוזיליה, רוזמרין ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל בצלחת רדודה אחרת.
טובלים את הרביולי בתערובת הביצים, נותנים לעודף לטפטף, ואז מעיל עם תערובת פירורי הלחם. חזור אל תבנית האפייה להקפיא עד קשה, על 15 דקות.
חום על 1 אינץ ' שמן צמחי במחבת עמוקה עד מדחום מטגנים עמוק רושם 350 מעלות F. מטגנים את הרביולי ב 2 או 3 קבוצות, פונה לפי הצורך, עד חום זהוב, 4 עד 6 דקות לכל אצווה.
מעבירים לסדין אפייה מצופה במגבת נייר לניקוז ומפזרים מיד את הפרמזן.