רביולי ריקוטה וניל עם רוטב טבילה מנטה כתומה
רביולי ריקוטן וניל עם רוטב טבילה מנטה כתומה לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-22 גרם חלבון, 17 גרם שומן ובסך הכל 641 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. תמורת $2.32 למנה, מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 5 מעריצים. אם יש לכם רביולי, גרידת תפוז, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם ציון של 33%, המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו רביולי ממולא בשעועית פאבה, ריקוטה ונענע ברוטב חמאה חומה, רביולי סלק במילוי ריקוטה, גבינת עיזים ונענע, ורביולי חזיר עם חומץ ליים ומלתת. רוטב.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
*ניתן למצוא בשווקים מיוחדים באסיה.
מערבבים בקערה קטנה את גבינת הריקוטה, הסוכר, תמצית הווניל, עלי הנענע וגרידת התפוז. מגרדים פנימה את הגרעינים מפולי הווניל ומערבבים היטב. בעזרת מברשת בצק, מברישים את הקצוות של עטיפות הסיר בביצה הטרופה. כף 1 כפית מתערובת הריקוטה למרכז עטיפות הסיר. מקפלים את הבצק על המילוי ליצירת צורת חצי ירח. צובטים את שולי הבצק כדי לאטום.
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מחממים על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק המוכנס לשמן מגיע ל-375 מעלות F. (אם אין לך מדחום, קוביית לחם תשחים תוך כ-3 דקות) בקבוצות, מטגנים את הרביולי במשך 30 שניות על כל צד עד להזהבה.
בסיר קטן מערבבים את מיץ התפוזים והסוכר על אש בינונית. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהסוכר נמס.
מסירים את המחבת מהאש ומניחים לסירופ להתקרר במשך 20 דקות. מערבבים פנימה את הנענע הקצוצה.
מסדרים את הרביולי על מגש.
יוצקים את רוטב הטבילה לקערת טבילה קטנה ומגישים לצד הרביולי.