רביולי ריקוטה עם חמאת פרג משחימה ואספרגוס
רביולי ריקוטה עם חמאת פרג משחימה ואספרגוס נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, גבינת ריקוטה, זרעי פרג ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רביולי סלק עם חמאת פרג, רביולי סלק עם חמאת פרג, ו פנקייק פרג לימון ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רביולי, לשלב גבינת ריקוטה תוצרת בית, פקורינו רומנו, פטרוזיליה, 1/8 מלח כפית, וחלבוני ביצה; לערבב עם מזלג עד מעורבב. עבודה עם 1 gyoza העור בכל פעם (לכסות את העור שנותר כדי למנוע ייבוש), כפית על תערובת ריקוטה 2 כפיות למרכז העור. לחות את הקצוות של העור עם מים; מקום 1 העור מעל מילוי, מתיחה מעט לפגוש הקצוות של העור התחתון. לחץ על הקצוות יחד עם מזלג לאטום; מניחים על תבנית אפייה מקומטת קלות (מכסים במגבת לחה כדי למנוע ייבוש). חזור על הנוהל עם שאריות עורות ותערובת ריקוטה כדי ליצור רביולי 24.
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 4 רביולי; לבשל 5 דקות, הפיכת רביולי בזהירות לאחר 2 1/2 דקות.
הסר רביולי ממים עם כפית מחוררת; מניחים על מגש. חזור על הליך עם רביולי הנותרים; לכסות ולשמור חם. להזמין 1/2 כוס מים לבישול.
כדי להכין ציפוי, להמיס חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני; לבשל 3 דקות או עד השחמה קלה, רועד מחבת מדי פעם.
להוסיף 1/4 כוס שמורות בישול מים, אספרגוס, ו 1/4 כפית מלח; לבשל 3 דקות או עד אספרגוס הוא פריך במכרז ומים מתאדים. מערבבים זרעי פרג; לבשל 30 שניות.
להוסיף 1/4 כוס שמורות מים בישול; לבשל מעל חום בינוני גבוה 1 דקה או עד הנוזל מופחת על ידי כמחצית.
הוסף רביולי למחבת; לזרוק בעדינות לשלב.
מפזרים עם סלטה ריקוטה; לשרת מיד.