רביולי ריקוטה עם תרד פסטו
רביולי ריקוטה עם תרד פסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 952 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פרמזן, תרד, גרידת לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 53 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, וזה די טוב. מתכונים דומים: רביולי בזיליקום-ריקוטה עם תרד ועגבניות שלפוחיות, רביולי דלורית עם תרד פסטו, ו רביולי תרד וריקוטה עם אספרגוס ועגבניה עם סרטן טרי ופרמזן.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה קטנה, מערבבים יחד ריקוטה, 1/4 אגוזי לוז כוס, אגוז מוסקט, גרידת לימון, ומלח ופלפל לפי הטעם.
להניח כמה עטיפות וונטון על משטח עבודה. לגרוף כף נדיבה של מילוי ריקוטה למרכז של כל עטיפה, מברשת מחוץ הקצוות עם ביצה לבן.
להניח עוד עטיפה וונטון על גבי כל אחד, ולחץ בחוזקה עם קצות אצבעות כדי ללחוץ על אוויר רביולי חותם.
מעבירים רביולי לתבנית אפייה מרופדת בקלף. חזור עם עטיפות wonton שנותרו ומילוי, מה שהופך 18 עד 20 רביולי בסך הכל. מכסים את גיליון האפייה במגבת נייר לחה ומעבירים למקרר להגדרה, כ -30 דקות.
במעבד מזון, לשלב הנותרים 3/4 כוס אגוזי לוז, מיץ לימון, תרד, שום, פרמזן, שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם מחית עד חלקה.
ממלאים סיר גדול במים, מלח בנדיבות, ומביאים לרתיחה. מבשלים רביולי בשלוש קבוצות, עד שהם מבושלים וצפים למעלה, כ -2 עד 3 דקות. מסננים ולהעביר קערות הגשה עם מנה של פסטו תרד.