קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

רביולי של ביג דדי עם רוטב מרינרה

רביולי של ביג דדי עם רוטב מרינרה
המתכון הרביולי של ביג דדי עם רוטב מרינרה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 621 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. אם יש לך פרמזן, שמן זית, תערובת קציץ בשר טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב עטיפות wonton אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני פאי תפוחים בעטיפות וונטון כקינוח. נסו רביולי מטוגן ברוטב מרינרה, רביולי מצופה פרמזן עם מרינרה במיקרוגל קל, ו רוטב ברביקיו הסוד של אבא (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתוך סיר גדול או תנור הולנדי מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית ושום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
לטגן עד השום הופך ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את תערובת קציץ הבשר, חצי רוטב המרינרה ומפזרים מלח ופלפל. מערבבים לשלב, לשבור את כל גושים, בעדינות ומבשלים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
35 פאונד תערובת קציצות בשר (כמויות שוות של בשר בקר טחון, בשר עגל טחון וחזיר טחון)35 פאונד תערובת קציצות בשר (כמויות שוות של בשר בקר טחון, בשר עגל טחון וחזיר טחון)
4
הסר מהחום ולתת לתערובת להתקרר, כ -20 דקות. מערבבים את הריקוטה, פטרוזיליה ואפונה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
קו גיליון אפייה גדול עם ניילון לעטוף ולרסס את ניילון לעטוף עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מניחים 1 וונטון על קרש חיתוך וכפית על 1 כף של תערובת הבשר למרכז וונטון. באמצעות האצבע או מברשת מאפה, מברשת כמה ביצה לבן סביב ההיקף של וונטון ולהניח עוד וונטון על גבי. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מברשת מאפהמברשת מאפה
7
מניחים את הרביולי על תבנית האפייה מוכנה ולחזור עם העטיפות שנותרו ומילוי. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מניחים את המרינרה הנותרת בסיר על אש נמוכה. לסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מוסיפים את הרביולי בקבוצות קטנות. כאשר הם צפים, לאחר 2 עד 3 דקות, להסיר אותם לצלחת מרופדת במגבת מטבח נקייה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מגישים את הרביולי בקערות מחוממות עם מרינרה ופרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון