רביולי של ביג דדי עם רוטב מרינרה
המתכון הרביולי של ביג דדי עם רוטב מרינרה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 621 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. אם יש לך פרמזן, שמן זית, תערובת קציץ בשר טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב עטיפות wonton אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני פאי תפוחים בעטיפות וונטון כקינוח. נסו רביולי מטוגן ברוטב מרינרה, רביולי מצופה פרמזן עם מרינרה במיקרוגל קל, ו רוטב ברביקיו הסוד של אבא (מתכונים דומים).
הוראות
בתוך סיר גדול או תנור הולנדי מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית ושום.
לטגן עד השום הופך ריחני, על 3 דקות.
מוסיפים את תערובת קציץ הבשר, חצי רוטב המרינרה ומפזרים מלח ופלפל. מערבבים לשלב, לשבור את כל גושים, בעדינות ומבשלים, על 15 דקות.
הסר מהחום ולתת לתערובת להתקרר, כ -20 דקות. מערבבים את הריקוטה, פטרוזיליה ואפונה.
קו גיליון אפייה גדול עם ניילון לעטוף ולרסס את ניילון לעטוף עם תרסיס בישול nonstick.
מניחים 1 וונטון על קרש חיתוך וכפית על 1 כף של תערובת הבשר למרכז וונטון. באמצעות האצבע או מברשת מאפה, מברשת כמה ביצה לבן סביב ההיקף של וונטון ולהניח עוד וונטון על גבי. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
מניחים את הרביולי על תבנית האפייה מוכנה ולחזור עם העטיפות שנותרו ומילוי. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מניחים את המרינרה הנותרת בסיר על אש נמוכה. לסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מוסיפים את הרביולי בקבוצות קטנות. כאשר הם צפים, לאחר 2 עד 3 דקות, להסיר אותם לצלחת מרופדת במגבת מטבח נקייה.
מגישים את הרביולי בקערות מחוממות עם מרינרה ופרמזן מגוררת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון