קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

רביולי תרד עם רוטב עגבניות

רביולי תרד עם רוטב עגבניות
רביולי תרד עם רוטב עגבניות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 664 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם עגבניות משומר, שמן זית, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: רביולי קלוי עם תרד ורוטב עגבניות, תרד רביולי Chard שוויצרי על רוטב עגבניות פשוט, ו צ'ארד שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ' הירקות המפוארים של איטליה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את הסלמי ושום ומבשלים, על 1 דקה. לרסק את העגבניות לתוך המחבת עם הידיים לבשל עד מעט יבש, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיף את מיץ עגבניות שמורות, בזיליקום, סוכר, מלח ופלפל לפי הטעם. להגדיל את החום גבוה ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, כ 5 דקות. מערבבים 3/4 כוס מים ולהפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
4
תן לרביולי להתבשל בזמן שאתה מבשל.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
5
מוסיפים מלח למים הרותחים, ואז מוסיפים את הרביולי ומבשלים כאשר התווית מכוונת; מנקזים. מחלקים את הרביולי בין קערות רדודות, כפית את הרוטב על גבי ומפזרים עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
מקשטים עם יותר בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
7
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 57 דולר.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.