רגו פטריות ונקניקיות עם פולנטה
רגו פטריות ונקניקיות עם פולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, עגבניות משומר, גבינת שמנת 3 פחות שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. נסו רגו פטריות ונקניקיות עם פולנטה, פולנטה עם נקניק רגו, ו רגו פטריות עם פולנטה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה.
הוסף 1 1/2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף נקניק למחבת; לטגן 3 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מוסיפים בצל; לטגן 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פטריות; לטחון 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום; saut 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים נקניק, 1/8 כפית מלח, ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים בעדינות במשך 15 דקות.
להביא מרק 1 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני.
להוסיף פולנטה, ערבוב טוב. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 20 דקות או עד עבה, ערבוב מדי פעם. מערבבים הנותרים 1/8 כפית מלח, גבינה, חמאה.
משחק יין: Tempranillo ב $99, שלא יקפוץ משמחה על La Granja 360 Tempranillo (Carinena, Spain, 2008). למרות שקצת צפוף בפתיחה, היין הזה מתמתן כדי לחשוף מגע של שוש, דובדבן טארט, ומרקחת תבלינים יבשה שמהדהדת את עומק הפטריות, עומדת על תבלין הנקניק, ומשלימה את פולנטה השמנת. --אלכסנדר ספצ ' ר