קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

רגל-או-כבש עם רוזמרין או ג'וס

רגל-או-כבש עם רוזמרין או ג'וס
רגל-או-כבש עם רוזמרין או-ג'וס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 ומחירו 6 מנות.28 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 303 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם גרידת ליים, רגל טלה, פלפל טרי סדוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי לנצל את גרידת הסיד אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 14 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. נסו רגל רוזמרין של כבש, צלעות טלה רוזמרין, ו רגל טלה עם שום ורוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
במעבד מזון או בבלנדר מוסיפים את הרוזמרין, השום, הבלסמי והסויה. דופק כמה פעמים לשלב, ולאחר מכן מוסיפים את הפלפל השחור ואת מיץ ליים. דופק, ואז מערבבים פנימה את גרידת הסיד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
חתוך את השומן והגיד מרגל הטלה. שים אותו בשקית ניילון גלון הניתנת לסגירה מחדש ושפוך פנימה את המרינדה. מכניסים למקרר למשך 12 עד 24 שעות. מסננים ושומרים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
4
מחממים תנור או גריל עקיף ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
עם חוט מטבח, לקשור את הרגל לתוך צלי בצורת שווה. שוזרים את רצועות הבייקון לחוט המטבח, יחד עם הרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6
מכניסים את הטלה לתבנית צלייה ויוצקים פנימה את המרינדה. צולים כ 25 דקות לכל פאונד עבור בינוני נדיר, על 1 שעה 40 דקות. טמפרטורה פנימית צריכה לרשום 145 עד 155 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית בסיום. מקציפים מדי פעם עם מיצי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
מוציאים את הטלה מהתנור כשמגיעים לטמפרטורה הפנימית הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוציאים את הטלה מהתבנית לקרש חיתוך ומניחים לנוח מכוסה קלות במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
בזמן שהכבש נח, הוציאו את השומן מתבנית הצלייה, הניחו אותו על אש גבוהה ושילבו לאט את ציר העוף. מסננים ולהתאים תבלינים, לפי הטעם. מחזירים לאש ומצמצמים למשך 5 דקות ואז מערבבים פנימה את החמאה והורמוט.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ורמוטורמוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
10
יוצקים לקערת הגשה. פורסים את הטלה ומסדרים אותו על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מגישים את הרוטב עם הטלה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה