רגל ברווז צלוי איטי וסלט ירקות שורש פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל ברווז קלוי איטי סלט ירקות שורש פריך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי טימין, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט ירקות שורש קלוי, סלט ירקות שורש קלוי, ו סלט ירקות שורש צלוי בדבש (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה לתנור למיקום המרכזי וחמם מראש את התנור ל 300°f. רגלי ברווז טפיחה יבשות עם מגבות נייר, ולאחר מכן מתבלים במלח ופלפל. הגדר את צד העור במחבת רחבה ובטוחה לתנור ללא מקל או ברזל יצוק. הגדר מעל חום בינוני ומבשלים עד שהעור הוא חום זהוב ומתחיל לפריך, כ 8 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור. צולים במשך 1 שעה, ואז הופכים את רגלי הברווז, וצולים במשך שעה נוספת.
בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא יחד את שמן זית, חומץ, מיץ לימון, עלי טימין, ודבש. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מוסיפים שומר, שורש סלרי, גזר, סלק, שאלוט ופטרוזיליה לקערה וזורקים לשלב. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד שברווז מבושל.
כדי לשרת, תלוש את סלט הירקות על צלחת, העליון עם רגל ברווז.