רגל טלה Jerked של כבש
גשו לסופר וקנו פלפלים, עלי טימין, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טמפה, משך, רוטב ברביקיו ג'מייקני, ו קבב עוף Jerked.
הוראות
במחבת בינונית, לשלב את allspice, קינמון, פלפל וציפורן ולבשל על חום מתון עד קלוי, על 1 דקה.
להעביר את התבלינים לצלחת ולתת מגניב, ואז לטחון אותם לאבקה במטחנת תבלינים.
במעבד מזון, לשלב את רוטב הסויה, בצל, שום, בצל ירוק, שמן, רום, טימין, מלח, אגוז מוסקט ותבלינים הקרקע תהליך להדביק. בצלחת רדודה גדולה, מעיל את הטלה עם המרינדה. מכסים ומקררים בין לילה.
להדליק גריל או לחמם מראש ברוילר. גריל את הטלה מעל להבה גבוהה בינוני או צלייה במשך כ 10 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר, מסתובב והופך את הבשר אפילו לבישול.
להעביר את הטלה ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, במשך 10 דקות. חותכים את הטלה על פני התבואה ומגישים חם.
המלצת יין: המרינדה האינטנסיבית נותנת תבלין לכבש, מצמצמת את בחירת היין לאדום עם פלפל בולט. אבל הבננות צריכות משהו פירותי. הפתרון? זינפנדל קליפורני פירותי, חריף, כמו רכס הארנב של 1996 או אלדרברוק או או. וי. או. סי של 1996.