רגל טלה אפויה במלח עם תפוחי אדמה בשמן זית
רגל טלה אפויה במלח עם תפוחי אדמה בשמן זית היא ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם עלים לבנדר, פלפל, עלי טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו קומזיץ תפוחי אדמה " עם @ LandOLakesKtchn שמן זית וחמאת מלח ים, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו תפוחי אדמה אפויים מצופה מלח (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לחמם 1/4 כוס השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את הטלה ומבשלים על חום גבוה בינוני, מסתובבים מדי פעם, עד השחמה, 8 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה בינונית. עונה עם פלפל; לתת לעמוד במשך 10 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, משלבים את 5 כוסות המלח הכשר עם הקורנית, רוזמרין ולבנדר.
מוסיפים את חלבוני הביצה ומערבבים עד המלח הוא רטוב באופן שווה.
ארוז את המלח על כל הטלה בתבנית האפייה, לא משאיר סדקים. צולים במרכז התנור כ-50 דקות, עד שהוכנס מדחום לקריאה מיידית (דרך הקרום) בקופות הצלי 120 עבור מדיום-רייר.
תן לכבש לנוח במשך 10 דקות, ואז לפצח את הקרום ולהסיר אותו.
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים את 1/2 כוס השמן הנותרת.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים קלות במלח ומבשלים מעל חום מתון, הופכים מדי פעם, עד שהתרככו ביסודיות אך לא השחמה, כ -8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את תפוחי האדמה למגש; העונה עם פלפל.
הסר את המיתרים לגלף את הבשר לפרוסות דקות.