קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות10
ציון בריאות67
מגזין

רגל טלה בגריל איטי

רגל טלה בגריל איטי
רגל טלה בגריל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 214 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו שיפודי טלה ותאנים בגריל עם זיגוג מנטה-פלפל וחציל בגריל, טנדורי בגריל-כתף כבש במרינדה יוגורט עם בצל בגריל ושעועית ירוקה, ו כריכי כבש בגריל עם בצל ירוק בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
השליכו את הממברנה הקשה של הבשר ואת השומן העודף והניחו את הטלה בתבנית אפייה גדולה. הפעל בלנדר או מעבד מזון ושחרר את השום על הלהבים ספינינג. כבה את המכונה, להוסיף את שאר החומרים, להתמזג עם הדבק.
מרכיבים שתצטרך
2
מורחים את הדבק על הכבש. לכסות ולתת להשרות במקרר 2 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים את הגריל עם כל המבערים על גבוה. לאחר 15 דקות, לכבות את המבערים במרכז ולהפחית את המבערים החיצוניים בינוני. (אם באמצעות פחם, אור 50 בריקטים ולתת להם לשרוף עד שהם מכוסים אפר אפור. לדחוף אותם לתוך 2 בנקים משני צדי השבכה.
4
מניחים מחבת טפטוף בין הגחלים. תחליף את השבכה.) גריל הטלה, עם הגריל מכוסה, במשך 1 1/4 עד 1 3/4 שעות. (אם משתמשים בפחם, מוסיפים 10 לבנות לאחר 1 שעה כדי לשמור על חום.) הטלה נעשה כאשר הוא רושם 140 F על מדחום שנקרא מיידית.
מרכיבים שתצטרך
5
תן לנוח בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני גילוף.
6
שיטת יום גשום: להכין את הטלה כמו לעיל, אבל לצלות על מתלה במחבת צלייה בתנור 325 F עבור 1 1/2 עד 2 שעות או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רשם הבשר 140 F.
מרכיבים שתצטרך
7
תן לנוח 15 דקות לפני גילוף.