רגל טלה בגריל נטולת עצמות ממולאת בטפנד זיתים
רגל טלה ללא צלייה ממולא טפנד זיתים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם עלי רוזמרין, שמן זית, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צלעות כבש בגריל עם טפנד זיתים, רגל טלה צלויה עם זיתים וטפנד תפוזים, ו רגל טלה חסרת עצמות ממולאת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הזיתים, שמן זית, מיץ לימון וגרידת לימון במעבד מזון מיני ולעבד עד לקבלת משחה.
העברה למכולה נקייה ומקרר עד הצורך. זה יימשך שלושה עד ארבעה שבועות. מתכון זה עושה יותר ממה שאתה צריך.דחוף את הטלה: פרוש את הטלה ומפרש את הצד עם חצי כוס ממרח הזיתים.
מפזרים את גרידת התפוז למעלה.
מגלגלים את הטלה בחוזקה, מחזירים אותו קרוב ככל האפשר לצורה המקורית. לקשור אותו במרווחים של 2 אינץ ' עם חוט מטבח. עם סכין קטנה, חדה, לחתוך חריצים 2 או 3 סנטימטרים זה מזה בחלק העליון של הצלי. לדחוף את פרוסות השום לתוך החריצים.
מפזרים את הצלי בכל רחבי עם רוזמרין, מלח ופלפל. לעטוף את הטלה בחוזקה בכמה שכבות של ניילון לעטוף לקרר אותו במשך 3 ימים באופן אידיאלי, אבל לא פחות מ -1 יום.הכן גריל פחם עם שני אזורים של חום, ישיר ועקיף.
מניחים את הכבש קשור על הסורגים מעל הלהבה. זה יהיה לגמגם ולהתפרץ כל כך לצפות בו בזהירות. גריל זה פונה לעתים קרובות כדי להשיג חריכה מכל הצדדים.להעביר את הטלה לחלק החום הנמוך, העקיף של הסורג ומבשלים עם גריל סגור על 1 שעה עד 120 מעלות F. מושגת באופן פנימי.
הסר את הכבש למגש ולכסות באופן רופף עם נייר כסף.
תן את שאר הבשר לפחות 30 דקות לפני חיתוך.