רגל טלה בגריל עם ג'לי מנטה-פלפל טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל Butterflied של כבש עם ריבה מנטה פלפל טרי. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 661 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, מרסלה, נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: צלעות טלה פריכות וג'לי נענע טרי, כבש בגריל עם ג'לי בטעם תפוח-מנטה, ו שיפודי טלה ותאנים בגריל עם זיגוג מנטה-פלפל וחציל בגריל.
הוראות
הפוך על 8 חתכים קטנים על הצד השומני של הטלה ולהכניס חצי שום מרוסק וכמה רוזמרין לתוך כל חריץ. לשפשף את הטלה משני הצדדים עם שמן זית, Marsala, שאריות שום רוזמרין, מנטה, מלח, פלפל לכסות בקירור לילה או לתת לעמוד 1 שעה בטמפרטורת החדר מגניב.
מברישים את סורגי הגריל בקלילות עם שמן הזעפרן. הכן אש חמה בגריל גז או פחם.
אם הטלה היה במקרר, להביא אותו לטמפרטורת החדר.
הסר את הבשר מן המרינדה ולנקז מעט, המאפשר חלק המרינדה להישאר על הטלה עבור טעם נוסף.
כאשר האש היא בינונית-חמה (אם משתמשים בפחם, הגחלים יהיו אפורים מעט זוהר), מניחים את הטלה על הגריל ומבשלים 15-20 דקות לכל צד (תלוי כמה חם האש), מתבלים לעתים קרובות עם המרינדה הנותרים. הזז את הטלה לצד הגריל הרחק מהחום הישיר והמשיך לבשל 10 עד 15 דקות יותר, פונה פעם אחת, או עד הטמפרטורה הפנימית רושם 130 עד 135 מעלות עבור בינוני נדיר ו 140 עד 145 מעלות עבור בינוני
הסר את הטלה מן הגריל ולתת מנוחה, מכוסה קלות, על לוח גילוף 10 דקות לפני חיתוך. לגלף לפרוסות 1/4 אינץ 'ומגישים מיד עם ג' לי שבעת הפלפל של פוסטר עם מנטה טרי.
מערבבים את הג ' לי עם המנטה, חומץ ופלפל בקערה ומקציפים עד שכל המרכיבים מעורבבים. להכניס למקרר במיכל אטום עד מוכן לשימוש או עד שבוע 1.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA