רגל טלה בגריל עם גרמולטה מנטה
רגל טלה בגריל עם גרמולטה מנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 365 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אורגנו, יין, לקשט: עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל עם גרמולטה מנטה, צלעות כבש עם גרמולטה מנטה, ו כבש צלוי עם פלפלים וגרמולטה מנטה.
הוראות
הפוך על 10 חתכים קטנים על צד שומן של כבש, ולהכניס שן שום חצי וכמה עלי נענע לתוך כל חריץ.
מערבבים את השום הנותר, שמן זית, ואת 4 המרכיבים הבאים. לשפשף מרינדה על שני הצדדים של כבש. כיסוי וצינה 8 שעות או לילה.
הסר מן המרינדה, ולנקז מעט.
מברשת גריל בקלילות עם שמן זעפרן. טלה גריל מעל חום בינוני גבוה במשך 15 דקות לכל צד, צולה לעתים קרובות עם מרינדה. להעביר כבש מעל חום עקיף, וגריל 10 עד 15 דקות יותר או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הבשר 130 עד 135 עבור בינוני נדיר, מפנה פעם אחת.
הסר מן הגריל, ולתת לעמוד על לוח גילוף, מכוסה קלות, לפחות 20 דקות. לגלף לפרוסות 1/4 אינץ', ומגישים עם Gremolata מנטה.