רגל טלה בגריל עם רוזמרין, אגסים קלויים, ופלפל פולנטה שחורה
רגל טלה בגריל עם רוזמרין, אגסים קלויים, פלפל שחור פולנטה דורש סביב 2 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 856 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך מלח, חמאה, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות כבש רוזמרין ופלפל שחור, חזה ברווז צלוי בפלפל שחור עם שזיפים בגריל, ו לפת קלויה ואגסים עם רוזמרין-דבש טפטוף.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בבלנדר, לשלב את השום, רוזמרין, ו 3/4 כוס שמן; העונה עם מלח ופלפל. מחית עד שהכל מגיע יחד כדי ליצור משחה; להפריש במשך כמה דקות כדי לתת את הטעמים להתחתן.
להניח את הכבש שטוח, פתוח כמו ספר. להבקיע את פני השטח בקלילות עם סכין קילוף. לשפשף את הטלה עם רסק שום, כדי להיות בטוח לקבל את החתכים.
מרדדים את הכבש ועניבה עם חוט הקצב להחזיק את הצלי יחד.
הכן גז חיצוני או גריל פחם. מתבלים את הטלה בנדיבות עם מלח ופלפל, ולאחר מכן מניחים אותו על הגריל החם (לשים אותו על המדף העליון אם אתה משתמש בגריל גז). צורב את החלק החיצוני של הבשר, מסתובב, עד חום מסביב, אבל לא char. סגור את כיסוי הגריל וצלה במשך 30 דקות. הטלה נעשה כאשר המרכז הוא עדיין ורוד ואת הטמפרטורה הפנימית קורא 135 מעלות F. לאפשר כבש לעמוד 10 דקות כדי לתת את המיצים להתיישב לפני ניתוק החוט ואת חיתוך.
כדי להכין את האגסים, חצי את האגסים לאורך לחתוך את הליבות.
מניחים את האגסים עם הפנים כלפי מטה על תבנית אפייה.
טפטוף עם 4 כפות שמן, לזרוק את 8 גבעולי רוזמרין על גבי, ומתבלים עם מלח ופלפל.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד האגסים הם מזלג מכרז.
כדי לשרת, כפית כמה פולנטה על בסיס הצלחת ולהניח כמה פרוסות של כבש על גבי; טפטוף עם קצת שמן ועונה עם מלח ופלפל. שים אגס על כל צלחת, פנים כלפי מעלה, ולטפטף אותם עם חומץ בלסמי.
בסיר גדול, להביא את ציר עוף ומלח לרתיחה. בהדרגה להקציף בקמח תירס בזרם יציב איטי. הנוזל ייספג וקמח התירס ינעל, אל תיבהל, פשוט תעבור דרכו. מנמיכים את החום וממשיכים לטאטא עד הפולנטה עבה וחלק, כ 20 דקות.
מוסיפים את השמנת והחמאה; ממשיכים לערבב עד incorporated, כ 10 דקות.
הסר מהחום, לקפל את פרמזן ופלפל שחור ומגישים.