קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

רגל טלה בגריל עם רוזמרין, אגסים קלויים, ופלפל פולנטה שחורה

רגל טלה בגריל עם רוזמרין, אגסים קלויים, ופלפל פולנטה שחורה
רגל טלה בגריל עם רוזמרין, אגסים קלויים, פלפל שחור פולנטה דורש סביב 2 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 856 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך מלח, חמאה, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות כבש רוזמרין ופלפל שחור, חזה ברווז צלוי בפלפל שחור עם שזיפים בגריל, ו לפת קלויה ואגסים עם רוזמרין-דבש טפטוף.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בבלנדר, לשלב את השום, רוזמרין, ו 3/4 כוס שמן; העונה עם מלח ופלפל. מחית עד שהכל מגיע יחד כדי ליצור משחה; להפריש במשך כמה דקות כדי לתת את הטעמים להתחתן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להניח את הכבש שטוח, פתוח כמו ספר. להבקיע את פני השטח בקלילות עם סכין קילוף. לשפשף את הטלה עם רסק שום, כדי להיות בטוח לקבל את החתכים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מרדדים את הכבש ועניבה עם חוט הקצב להחזיק את הצלי יחד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
5
הכן גז חיצוני או גריל פחם. מתבלים את הטלה בנדיבות עם מלח ופלפל, ולאחר מכן מניחים אותו על הגריל החם (לשים אותו על המדף העליון אם אתה משתמש בגריל גז). צורב את החלק החיצוני של הבשר, מסתובב, עד חום מסביב, אבל לא char. סגור את כיסוי הגריל וצלה במשך 30 דקות. הטלה נעשה כאשר המרכז הוא עדיין ורוד ואת הטמפרטורה הפנימית קורא 135 מעלות F. לאפשר כבש לעמוד 10 דקות כדי לתת את המיצים להתיישב לפני ניתוק החוט ואת חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
6
כדי להכין את האגסים, חצי את האגסים לאורך לחתוך את הליבות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
מניחים את האגסים עם הפנים כלפי מטה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
טפטוף עם 4 כפות שמן, לזרוק את 8 גבעולי רוזמרין על גבי, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
דַק-דַק-
9
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד האגסים הם מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
כדי לשרת, כפית כמה פולנטה על בסיס הצלחת ולהניח כמה פרוסות של כבש על גבי; טפטוף עם קצת שמן ועונה עם מלח ופלפל. שים אגס על כל צלחת, פנים כלפי מעלה, ולטפטף אותם עם חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
דַק-דַק-
11
מקשטים עם sprig רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
12
בסיר גדול, להביא את ציר עוף ומלח לרתיחה. בהדרגה להקציף בקמח תירס בזרם יציב איטי. הנוזל ייספג וקמח התירס ינעל, אל תיבהל, פשוט תעבור דרכו. מנמיכים את החום וממשיכים לטאטא עד הפולנטה עבה וחלק, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מוסיפים את השמנת והחמאה; ממשיכים לערבב עד incorporated, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
14
הסר מהחום, לקפל את פרמזן ופלפל שחור ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן