קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות100
מגזין

רגל טלה בגריל עם רוטב צ'ימיצ' ורי יווני

רגל טלה בגריל עם רוטב צ'ימיצ' ורי יווני
המתכון הרגל בגריל של כבש עם רוטב צ'ימיצ' ורי יווני מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון דרום אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 453 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שום, קורנית, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל וצ'ימיצ' ורי נענע, רגל במרינדה בגריל של כבש עם אספרגוס Chimichurri מנטה, ו סטייק בגריל ברוטב צ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
באמצעות קצה סכין חדה, לחתוך באופן שווה חריצים קטנים על 1 אינץ עמוק בכל רחבי הטלה. הכנס חתיכות של שן שום בחריצים. צריך להיות לך 20 או יותר חריצים.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים את המלח, פלפל, טימין מיובש, אורגנו מיובש בקערה קטנה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3
לקרוע חתיכת רדיד אלומיניום גדול מספיק כדי לעטוף לחלוטין את הרגל של כבש ולמקם אותו על משטח עבודה. מסדרים חתיכה גדולה של פלסטיק לעטוף על גבי זה.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים את רגל הטלה משובץ השום על גבי עטיפת הפלסטיק. לשפשף את תערובת עשב בכל רחבי הרגל של כבש. מסדרים את פרוסות הלימון וגבעולים של רוזמרין בכל רחבי הטלה, הצבת כמה מתחת לרגל וחלק על גבי. לעטוף את הטלה בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, ואז עם רדיד אלומיניום. מקררים את הטלה עד מוכן לבשל, לפחות 8 שעות, רצוי לילה.
מרכיבים שתצטרך
5
כאשר מוכן לבשל, לפתוח את הטלה ולהסיר את פרוסות לימון sprigs רוזמרין ולזרוק אותם. לשפשף את הכבש בקלילות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
6
ס מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
7
שיפוד הטלה על ספיט rotisserie, אם שימוש, גריל על פי הוראות היצרנים עד מבושל לפי הטעם, 1 עד 2 שעות. כאשר נעשה כדי בינוני נדיר הטמפרטורה הפנימית של כבש יקרא 52° על מדחום בשר מיידי לקרוא (הקפד לא לגעת העצם בעת החדרת המדחום). כאשר נעשה בינוני-גם הטמפרטורה לרשום140.אתה יכול גם גריל את הרגל של כבש על גריל בינוני גבוה על חום עקיף, הופך אותו לעתים קרובות; זה ייעשה לאחר 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר את הטלה מירוק rotisserie, אם שימוש, ומניח אותו על מגש לנוח במשך כ -15 דקות לפני גילוף. או, תן לכבש להתקרר לחלוטין, לעטוף אותו בנייר אלומיניום, ולקרר אותו. לחמם את הטלה על ידי פתיחת רדיד על גבי הצבת הטלה בתנור 177° במשך כ 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
9
חותכים את הטלה לפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
10
מקשטים את המגש עם זרדים של טימין טרי, אורגנו, רוזמרין, אם תרצה, ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
11
מגישים רוטב צ 'ימיצ' ורי היווני בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
1
מניחים את הבצל, זיתים, מנטה, פטרוזיליה, אורגנו, שום, מיץ לימון, ומלח במעבד מזון מצויד בסכין פלדה. תהליך עד קצוץ דק מעורבב היטב, על 1 דקה.טעם לתיבול, הוספת מיץ לימון יותר לפי הצורך. כפית את רוטב צ 'ימיצ' ורי לתוך קערת זכוכית קטנה, לכסות אותו בניילון נצמד, ומקרר עד תקופת המאסר.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
2
מאמר var
3
Type_27_data = {};
4
מאמר
5
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;