רגל טלה בגריל עם שום ורוזמרין
רגל טלה בגריל עם שום ורוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 332 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך רוזמרין, רגל של כבש, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו רוזמרין ושום רגל בגריל של כבש, רגל טלה בגריל עם שום ורוזמרין, ו רגל טלה בגריל עם רוזמרין, שום וחרדל (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את הטלה על משטח עבודה. עם סכין boning או paring, לחתוך בין השרירים ולהפריד אותם באמצעות האצבעות. לקצץ כל עודף שומן סחוס.
בצלחת גדולה, רדודה, לשלב את שמן זית, שום ורוזמרין.
מוסיפים את הכבש ופונים למעיל.
בואו להשרות בטמפרטורת החדר במשך 4 שעות, פונה כמה פעמים.
תדליק גריל. מתבלים את הטלה במלח ופלפל; לא לגרד את השום או רוזמרין. גריל את הטלה על אש חמה, פונה לעתים קרובות, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס בכל חתיכה רושמת 125 עד 130 עבור בינוני נדיר. הזמנים ישתנו בהתאם לגודל ולצורה של רגל הטלה, בין 8 דקות לחתיכה של 6 אונקיות ל 20 דקות לחתיכה של 1 1/2 קילו.
להעביר את הטלה ללוח גילוף כמו כל אחד נעשה, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 15 דקות. חותכים דק את הכבש ומגישים.