קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

רגל טלה מטוגנת ביין עם שום

רגל טלה מטוגנת ביין עם שום
רגל טלה בטעם יין עם שום עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 515 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, שום, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: רגל טלה מטוגנת ביין עם שום, רגל טלה מטוגנת ביין אדום, ו יין אדום צלוי שנקי כבש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 246°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים כבש במחבת צלייה גדולה. לשפשף בכל רחבי עם חצי שום טחון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4
מניחים חצוי ראשי שום סביב כבש, לחתוך את הצד. פיזור 1 חבורה טימין מעל ומסביב כבש. כבש צלוי 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. להרתיח יין בסיר גדול במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
יוצקים יין סביב כבש. מכסים וצולים עד שה הוא רך מאוד, על 2 שעות 45 דקות יותר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב, חשוף, 1 שעה. מכסים ומקררים. לחמם מחדש, מכוסה, ב 350°f תנור במשך 30 דקות לפני המשך.)
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
להעביר טלה וראשי שום מגש. אוהל עם נייר כסף. באמצעות כפית מחוררת, להסיר זרעי טימין ועורות שום ממיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים מחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה על הכיריים. מביאים מיצים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
8
מוסיפים חמאה ושום טחון. להרתיח עד מיצים להתעבות מעט, על 12 דקות. עונה jus עם מלח ופלפל. פרוס כבש, כף jus מעל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה