רגל טלה מטוגנת ביין עם שום
רגל טלה בטעם יין עם שום עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 515 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, שום, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: רגל טלה מטוגנת ביין עם שום, רגל טלה מטוגנת ביין אדום, ו יין אדום צלוי שנקי כבש.
הוראות
מניחים כבש במחבת צלייה גדולה. לשפשף בכל רחבי עם חצי שום טחון.
מניחים חצוי ראשי שום סביב כבש, לחתוך את הצד. פיזור 1 חבורה טימין מעל ומסביב כבש. כבש צלוי 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. להרתיח יין בסיר גדול במשך 5 דקות.
יוצקים יין סביב כבש. מכסים וצולים עד שה הוא רך מאוד, על 2 שעות 45 דקות יותר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב, חשוף, 1 שעה. מכסים ומקררים. לחמם מחדש, מכוסה, ב 350°f תנור במשך 30 דקות לפני המשך.)
להעביר טלה וראשי שום מגש. אוהל עם נייר כסף. באמצעות כפית מחוררת, להסיר זרעי טימין ועורות שום ממיצי פאן.
מניחים מחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה על הכיריים. מביאים מיצים לרתיחה.
מוסיפים חמאה ושום טחון. להרתיח עד מיצים להתעבות מעט, על 12 דקות. עונה jus עם מלח ופלפל. פרוס כבש, כף jus מעל.