קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

רגל טלה מרוקאית מתובלת

רגל טלה מרוקאית מתובלת
רגל טלה מרוקאית מתובלת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 161 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מרק בשר, חמאת שזיפים מתובלת, רגל טלה מגולגלת עם עצמות, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו המבורגר כבש מתובל מרוקאי, כבש מתובל מרוקאי או עוף, ו צלעות כבש מתובלות מרוקאיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
צלי פרוס, שומן קצוץ. לשפשף תערובת ג ' ינג ' ר לתוך קפלים ועל פני השטח של צלי.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים צלי בשקית ניילון גדולה zip-top; חותם ומרינדה במקרר 12 עד 24 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
4
הסר צלי מהתיק; להפריש.
5
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה; מוסיפים צלי, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
7
מוסיפים בצל, יין, שום ומרק, ומביאים לרתיחה. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של צלי. מכסים ואופים ב 325 במשך 50 דקות או עד מדחום מגיע 145( בינוני נדיר), צליעה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
הסר מהמחבת; להפריש, ולשמור על חם.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מסננים בישול נוזלי דרך מסננת לתוך קערה, להשליך מוצקים. החזר את נוזל הבישול למחבת. מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות או עד מופחת 2 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מערבבים קמח ומים בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
מוסיפים תערובת קמח לבישול נוזל במחבת. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה או עד עבה מעט, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים בחמאת אגס מתובלת; מגישים רוטב עם כבש.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'