רגל טלה מרוקאית מתובלת
רגל טלה מרוקאית מתובלת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 161 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מרק בשר, חמאת שזיפים מתובלת, רגל טלה מגולגלת עם עצמות, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו המבורגר כבש מתובל מרוקאי, כבש מתובל מרוקאי או עוף, ו צלעות כבש מתובלות מרוקאיות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; להפריש.
צלי פרוס, שומן קצוץ. לשפשף תערובת ג ' ינג ' ר לתוך קפלים ועל פני השטח של צלי.
מניחים צלי בשקית ניילון גדולה zip-top; חותם ומרינדה במקרר 12 עד 24 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה; מוסיפים צלי, בראונינג מכל הצדדים.
מוסיפים בצל, יין, שום ומרק, ומביאים לרתיחה. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של צלי. מכסים ואופים ב 325 במשך 50 דקות או עד מדחום מגיע 145( בינוני נדיר), צליעה מדי פעם.
הסר מהמחבת; להפריש, ולשמור על חם.
מסננים בישול נוזלי דרך מסננת לתוך קערה, להשליך מוצקים. החזר את נוזל הבישול למחבת. מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות או עד מופחת 2 כוסות.
מערבבים קמח ומים בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לבישול נוזל במחבת. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה או עד עבה מעט, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים בחמאת אגס מתובלת; מגישים רוטב עם כבש.