רגל טלה משובצת בעשבים
רגל טלה משובצת בעשבים יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 230 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, מלח ופלפל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לבנדר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Scooped: פטל, היביסקוס, לבנדר ורד סורבה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רגל טלה משובצת בעשבים, רגל טלה משובצת בעשבים, ו צלעות כבש מצופות עשב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את הפטרוזיליה, שום, רוזמרין, טימין ולבנדר.
מורחים את הטלה על משטח עבודה, עצמות בצד מעלה מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מורחים חצי מתערובת העשב על הכבש ומגלגלים אותו לצלי. לקשור את הטלה עם חוט מטבח במרווחים של 1 אינץ'.
מורחים את תערובת עשבי תיבול הנותרים בכל רחבי החלק החיצוני של הצלי ומתבלים עם מלח ופלפל.
תן לצלי לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
בינתיים, במחבת גדולה, להרתיח את המניה על חום גבוה בינוני עד מופחת 1 כוס, על 30 דקות.
מניחים את הטלה במחבת צלייה וצולים בתנור במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
מבשלים את הטלה במשך 45 דקות יותר, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 125 עבור בינוני נדיר או 140 עבור בינוני.
להעביר את הטלה ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מוסיפים את זרעי השומר למחבת הצלייה ומבשלים על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה. להגדיל את החום גבוה, להוסיף את המניה מופחת לבשל, גירוד כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת; העונה עם מלח ופלפל.
זרוק את החוט. לגלף את הטלה לפרוסות עבות ולסדר על מגש.
יוצקים כל מיצים גילוף לתוך הרוטב, כפית אותו על הכבש ומגישים.