קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות40
מגזין

רגל טלה פיקנטית

רגל טלה פיקנטית
רגל פיקנטי של כבש הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. גשו לסופר וקנו פפריקה, חרדל מגורען, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו קוסקוס כבש חריף, מרינדה כבש חריף, ו קבב כבש חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
המטרה: רגל טלה יפה, ורודה ועסיסית יש טמפרטורה סופית של כ 120 מעלות F. השתמש במחבת צלייה רדודה או גיליון אפייה עם מתלה מצויד. מרומם את הטלה מעט מתחתית מחבת הקלייה מאפשר לאוויר החם להסתובב טוב יותר סביב הבשר כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
טוסט התבלינים: בקערה בינונית, לשלב את קאיין, זרעי שומר, חרדל יבש, פפריקה, פתיתי פלפל אדומים וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
אבקת חרדלאבקת חרדל
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים את התבלינים ושופכים אותם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים את המגש בתוך התנור במשך 1 דקה כדי לחמם את התבלינים ולאפשר להם טוסט מעט. זה יעורר את הטעמים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את המגש מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הפוך את הדבק כדי לצפות את הרגל של כבש: בקערה קטנה, לשלב את שמן זית, דבשה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את התבלינים הקלויים ומערבבים יחד כדי ליצור משחה. מעיל כל הצדדים של הרגל בממרח תיבול. אם יש לך זמן, לאפשר כבש לשבת בחוץ במשך כשעה ולהתקרב לטמפרטורת החדר. לחלופין, אתה יכול להשרות את הטלה ככה במשך כמה שעות (או לילה) במקרר לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1
מניחים את רגל הטלה במרכז המתלה המצויד על מחבת הצלייה ומניחים אותה במרכז התנור. קוק, ללא הפרעה, במשך 30 דקות. השתמש מדחום בשר מיידי לקרוא ולקחת את הטמפרטורה של החלק העבה ביותר של בשר הרגל. מדחום הבשר שלך צריך לקרוא על 85 מעלות F. קוק במשך 30 דקות נוספות. באופן אידיאלי, החלק העבה ביותר של הרגל צריך לבוא על 118 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר את הטלה מן המחבת צלייה אל משטח שטוח לנוח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
הפוך את הרוטב: בקערה בינונית, להקציף יחד חומץ וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את הצ ' ילי הטרי על משטח שטוח, עם סכין קטנה, לחתוך את שניהם לתוך סיבובים דקים, צלעות, זרעים וכל.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
יוצקים חלק מהטפטופים מתחתית המחבת הצלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
שים את המחבת על הכיריים שלך. התחל חום נמוך מתחת למחבת וכאשר הטפטוף מתחיל לרחוש, להוסיף את החרדל, חומץ וצ ' ילי טרי. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים מעל רגל הכבש.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
8
לגלף את הבשר: להתחיל גילוף בקצה הירך של הרגל; אתה רוצה לגלף בזווית ישרה ביחס גרגר הבשר. שימו לב כי בשר זה יש קווים כמעט כמו חתיכת עץ, לכוון את הלהב של הסכין שלך בזווית ישרה את התבואה לחתוך חתיכות דקות. מסדרים את הפרוסות על מגש עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד