רגל טלה פיקנטית
רגל פיקנטי של כבש הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. גשו לסופר וקנו פפריקה, חרדל מגורען, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו קוסקוס כבש חריף, מרינדה כבש חריף, ו קבב כבש חריף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
המטרה: רגל טלה יפה, ורודה ועסיסית יש טמפרטורה סופית של כ 120 מעלות F. השתמש במחבת צלייה רדודה או גיליון אפייה עם מתלה מצויד. מרומם את הטלה מעט מתחתית מחבת הקלייה מאפשר לאוויר החם להסתובב טוב יותר סביב הבשר כפי שהוא מבשל.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
טוסט התבלינים: בקערה בינונית, לשלב את קאיין, זרעי שומר, חרדל יבש, פפריקה, פתיתי פלפל אדומים וקינמון.
מערבבים את התבלינים ושופכים אותם על תבנית אפייה.
מניחים את המגש בתוך התנור במשך 1 דקה כדי לחמם את התבלינים ולאפשר להם טוסט מעט. זה יעורר את הטעמים שלהם.
הפוך את הדבק כדי לצפות את הרגל של כבש: בקערה קטנה, לשלב את שמן זית, דבשה ומלח.
מוסיפים את התבלינים הקלויים ומערבבים יחד כדי ליצור משחה. מעיל כל הצדדים של הרגל בממרח תיבול. אם יש לך זמן, לאפשר כבש לשבת בחוץ במשך כשעה ולהתקרב לטמפרטורת החדר. לחלופין, אתה יכול להשרות את הטלה ככה במשך כמה שעות (או לילה) במקרר לפני הבישול.
מניחים את רגל הטלה במרכז המתלה המצויד על מחבת הצלייה ומניחים אותה במרכז התנור. קוק, ללא הפרעה, במשך 30 דקות. השתמש מדחום בשר מיידי לקרוא ולקחת את הטמפרטורה של החלק העבה ביותר של בשר הרגל. מדחום הבשר שלך צריך לקרוא על 85 מעלות F. קוק במשך 30 דקות נוספות. באופן אידיאלי, החלק העבה ביותר של הרגל צריך לבוא על 118 מעלות F.
הסר את הטלה מן המחבת צלייה אל משטח שטוח לנוח.
הפוך את הרוטב: בקערה בינונית, להקציף יחד חומץ וחרדל.
מניחים את הצ ' ילי הטרי על משטח שטוח, עם סכין קטנה, לחתוך את שניהם לתוך סיבובים דקים, צלעות, זרעים וכל.
יוצקים חלק מהטפטופים מתחתית המחבת הצלייה.
שים את המחבת על הכיריים שלך. התחל חום נמוך מתחת למחבת וכאשר הטפטוף מתחיל לרחוש, להוסיף את החרדל, חומץ וצ ' ילי טרי. טעם לתיבול.
לגלף את הבשר: להתחיל גילוף בקצה הירך של הרגל; אתה רוצה לגלף בזווית ישרה ביחס גרגר הבשר. שימו לב כי בשר זה יש קווים כמעט כמו חתיכת עץ, לכוון את הלהב של הסכין שלך בזווית ישרה את התבואה לחתוך חתיכות דקות. מסדרים את הפרוסות על מגש עם הרוטב.