קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות40
מגזין

רגל טלה פיקנטית

רגל טלה פיקנטית
רגל פיקנטי של כבש הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. גשו לסופר וקנו פפריקה, חרדל מגורען, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו קוסקוס כבש חריף, מרינדה כבש חריף, ו קבב כבש חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
המטרה: רגל טלה יפה, ורודה ועסיסית יש טמפרטורה סופית של כ 120 מעלות F. השתמש במחבת צלייה רדודה או גיליון אפייה עם מתלה מצויד. מרומם את הטלה מעט מתחתית מחבת הקלייה מאפשר לאוויר החם להסתובב טוב יותר סביב הבשר כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
טוסט התבלינים: בקערה בינונית, לשלב את קאיין, זרעי שומר, חרדל יבש, פפריקה, פתיתי פלפל אדומים וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
אבקת חרדלאבקת חרדל
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים את התבלינים ושופכים אותם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מניחים את המגש בתוך התנור במשך 1 דקה כדי לחמם את התבלינים ולאפשר להם טוסט מעט. זה יעורר את הטעמים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את המגש מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הפוך את הדבק כדי לצפות את הרגל של כבש: בקערה קטנה, לשלב את שמן זית, דבשה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את התבלינים הקלויים ומערבבים יחד כדי ליצור משחה. מעיל כל הצדדים של הרגל בממרח תיבול. אם יש לך זמן, לאפשר כבש לשבת בחוץ במשך כשעה ולהתקרב לטמפרטורת החדר. לחלופין, אתה יכול להשרות את הטלה ככה במשך כמה שעות (או לילה) במקרר לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1
מניחים את רגל הטלה במרכז המתלה המצויד על מחבת הצלייה ומניחים אותה במרכז התנור. קוק, ללא הפרעה, במשך 30 דקות. השתמש מדחום בשר מיידי לקרוא ולקחת את הטמפרטורה של החלק העבה ביותר של בשר הרגל. מדחום הבשר שלך צריך לקרוא על 85 מעלות F. קוק במשך 30 דקות נוספות. באופן אידיאלי, החלק העבה ביותר של הרגל צריך לבוא על 118 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר את הטלה מן המחבת צלייה אל משטח שטוח לנוח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
הפוך את הרוטב: בקערה בינונית, להקציף יחד חומץ וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים את הצ ' ילי הטרי על משטח שטוח, עם סכין קטנה, לחתוך את שניהם לתוך סיבובים דקים, צלעות, זרעים וכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
יוצקים חלק מהטפטופים מתחתית המחבת הצלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
שים את המחבת על הכיריים שלך. התחל חום נמוך מתחת למחבת וכאשר הטפטוף מתחיל לרחוש, להוסיף את החרדל, חומץ וצ ' ילי טרי. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים מעל רגל הכבש.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
8
לגלף את הבשר: להתחיל גילוף בקצה הירך של הרגל; אתה רוצה לגלף בזווית ישרה ביחס גרגר הבשר. שימו לב כי בשר זה יש קווים כמעט כמו חתיכת עץ, לכוון את הלהב של הסכין שלך בזווית ישרה את התבואה לחתוך חתיכות דקות. מסדרים את הפרוסות על מגש עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד