רגל טלה צלויה
צלי רגל של כבש יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. אם יש לך רגל טלה, מלח, כמה שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-61 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 17 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 99%, וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: רגל טלה צלויה, רגל טלה צלויה, ו רגל טלה צלויה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
מכניסים את הבצל הקצוץ, הסלרי והגזר לתבנית צלייה.
מפזרים מעט מלח, פלפל ואורגנו.
מניחים את הכבש בתבנית הצלייה על גבי הירקות. מתבלים את הכבש במעט יותר מלח, פלפל ואורגנו.
מכניסים לתנור למשך 15 דקות.
מוסיפים למחבת כמה כוסות מים, מספיק כדי שלא יידבק.
מנמיכים את הטמפרטורה ל 350 מעלות ומבשלים במשך 90 דקות.
מוציאים את הטלה, מסננים את המיץ מהירקות הקלויים שנותרו במחבת ומכניסים למחבת אחרת. קח מיץ ירקות מסונן, והוסף מספיק עמילן תירס להסמכה. זה רוטב הטלה.
פורסים את הטלה ומגישים עם רוטב, תפוחי אדמה קלויים ובחירת ירק.
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים והוא הצטמצם ממתכון בתפזורת שסופק על ידי מסעדה. רשת המזון מטבחים שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות המצוינות, ולכן איננו יכולים לייצג שום ייצוג לגבי התוצאות.