אם יש לך יוגורט, חמאה חסה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Gyros כבש תוצרת בית הטוב ביותר, Gyros כבש צלוי, ו Gyros כבש יווני-אמריקאי.
הוראות
1
דק קוצצים 1/2 של השום על קרש חיתוך ומפזרים קמצוץ נדיב של מלח. מחית את השום והמלח יחד עם הצד השטוח של סכין לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומים
2
הוסף את אורגנו ולהמשיך מחית עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3
שים את הדבק שום אורגנו בקערה קטנה, להוסיף את מיץ לימון 1 כוס שמן זית; העונה עם מלח ופלפל. פורסים את השום הנותר לרסיסים דקים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
שים את הטלה על מגש גדול, לקצץ כל עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
5
חותכים את הטלה ב 1/2 לאורכו כך שיש לך 2 חתיכות גדולות. לעשות חריצים על כל הבשר עם סכין חדה, ולדחוף את רסיסי השום בפנים. לשפשף 1/2 של רסק שום אורגנו על כל הטלה ואת העונה את הבשר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שים את הטלה על מגש גדול ומרח עם הדבק שום אורגנו הנותרים. להשרות, מכוסה, במקרר לפחות 1 שעה או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
אפונה קלופה, לא חובה
8
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
9
נגב את הדבק העודף מן הכבש כדי שלא יישרף בתנור.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מניחים מחבת צלייה גדולה מעל 2 מבערים על להבה בינונית גבוהה מעיל עם כמות נכבדה של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
11
שים את הטלה צלוי במחבת צלייה לצרוב כדי ליצור קרום חום נחמד על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
12
להעביר את המחבת (כבש) לתנור לצלות במשך 1 עד 1 1/2 שעות; זה צריך להיות ורוד במרכז ואת הטמפרטורה הפנימית קורא 130 מעלות F. לאפשר כבש לעמוד 10 דקות כדי לתת המיצים להתיישב לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
חותכים את חוט הקצב וחותכים דק את הטלה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
14
מניחים את הבשר במרכז פיתות לחמים. למעלה עם חסה, עגבניות קצוצות, וצזיקי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
צזיקי
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
יווני בתפריט? נסה זיווג עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. אתה יכול לנסות Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.