רגל טלה צלויה באיטיות עם ירקות אביביים
רגל טלה צלויה איטית עם ירקות באביב היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 60 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 633 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא אנשובי, טימין, צעיר ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום בעל גוף מלא אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות סולת עם קומפוט תאנה כקינוח. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. נסו ארוגולה-רגל טלה ממולאת עם ירקות מעיינות קלויים, צלעות כבש עם ירקות קלויים וריזוטו אפונה, ו ארוגולה-רגל טלה ממולאת עם ירקות מעיינות קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
שים כבש גדול (12-by 16-in.) מחבת צלייה עם ידיות לקפל כלפי מטה (ידיות זקופות יקשה לאטום בחוזקה עם רדיד). לעשות כמה חתכים רדודים על כל הבשר. שים אנשובי, זיתים, 1/2 כף. צלפים ו-1 כף. אורגנו במעבד מזון עם 1/3 כוס שמן להסתחרר לתוך משחה. למרוח משחה על כל הכבש.
יוצקים יין למחבת ומכסים בחוזקה בנייר כסף לאטום. כבש צלוי 4 שעות.
בינתיים, ארטישוק לקצץ: הצמד יותר ממחצית העלים (עד השכבה הצהובה), ולאחר מכן לחתוך את הקצוות הירוקים של עלים הנותרים לקלף משטח סיבי מן הגבעולים. מקלפים שאלוט ונפרדים לאונות. לשפשף גזר וגזעים לקצץ עד 1 ב.
להעביר על 1/2 כוס מיצי כבש למחבת צלייה אחרת, באמצעות מזלף נורה. מפריד ארטישוקים, שאלוט, וכמחצית זרזי טימין בין מחבתות, הסדרת שכבה אחת.
מוסיפים 1/2 כוס מים למחבת ירקות, מתבלים במלח ופלפל, ואוטמים את שתי המחבתות בחוזקה בנייר כסף.
ירקות צלויים כבש 1 שעה; ואז להוסיף גזר למחבתות ולסגור מחדש בחוזקה. צלוי עד ירקות כבש הם מזלג רך כבש מתרחק מהעצם, 1 1/2 עד 2 1/2 שעות יותר.
הסר את שני המחבתות מהתנור ולהגדיל את החום ל 45
להעביר מיצים מן כבש וירקות לקערה, באמצעות baster הנורה.
מחבתות רסס של כבש וירקות עם הנותרים 1/3 כוס שמן צלי, חשוף, עד פריך משחימים, על 30 דקות.
מערבבים צלפים שנותרו ואורגנו לירקות, מחלקים בין מחבתות, ומפזרים קורנית הנותרים.
כפית שומן מעל מיצים, ולאחר מכן מיצים טהורים בבלנדר עם 4 שאלוט.
יוצקים רוטב למחבת גדולה ומרתיחים עד חום עמוק, 5 עד 6 דקות.
הגדר מחבת של כבש וירקות על השולחן, עם ירקות נוספים ורוטב בצד. חותכים בשר על פני התבואה או למשוך את עם מזלג הגשה.
* אם ארוז במלח, להשרות במים 10 עד 15 דקות, ואז לנקז.