רגל טלה צלויה צלויה ואיטית עם חמאה טלה עם כמון ושום
צלוי צלוי ואיטי קלוי רגל חמאה טלה עם כמון ושום הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 42 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שום, מלח, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו רגל טלה צלויה צלויה ואיטית עם חמאה טלה עם כמון ושום, רגל טלה עם חמאה צלויה עם זנגביל ושום, ו צלעות כבש כמון צלויות עם קוסקוס בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמן, שום, מלח, פלפל, כמון ואורגנו; למרוח על שני הצדדים של הטלה ולתת לעמוד במשך שעה עד הבשר מגיע לטמפרטורת החדר.
התאם את מתלה התנור לעמדה העליונה או האמצעית העליונה (בהתאם לעובי הטלה) ואת broiler מחממים מראש על גבוה לפחות 10 דקות.
מניחים כבש, בצד לחתוך למעלה,על מתלה חוט גדול להגדיר על מחבת קלייה מרופדת רדיד. צלייה, מחבת נעה כל כך משטח חום באופן שווה, על 8 דקות. הפוך כבש מעל; להמשיך לצלות עד משחימים היטב בצד השני, על 8 דקות יותר. כבה מטלית, להסיר כבש מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מחממים תנור ל 325 מעלות. מקל מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של הטלה; להחזיר אותו לתנור. צולים בסך הכל 50 דקות עד 1 שעה, עד מדחום רושמת 140 מעלות ורוד. בדוק כבש כמה פעמים לאחר 30 דקות. אם כבש נעשה מוקדם יותר, פשוט להנמיך תנור ל 170 מעלות עד מוכן לשרת.
ברגע שה יוצא מהתנור, לסחוט מיץ לימון ומפזרים עשבי תיבול טריים. לגלף, לחתוך את התבואה במידת האפשר. מסדרים על מגש, טפטוף עם מיצים מצטברים, ומגישים.