רגל כבש לחג
חג הרגל של כבש הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 185 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לך פלפל, חרדל, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ההל הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות הל כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. . עם כפית מתכונים דומים: פינוקי חג צבי קרן אייל כיף / רעיון החלפת עוגיות חג, Hash חג הודו {השאריות המושלמות לחג}, ו טלה קולורדו מחית בצל מקורמל עם תמצית שומר טלה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערה קטנה, מערבבים יחד מלח, פלפל, מלח מתובל, מיורן, חרדל והל. לשפשף תערובת תבלינים על כבש.
חותכים 16 חריצים עמוקים לצלי. הכנס קורנית ורסיס של קליפת תפוז לכל חריץ.
מניחים צד שומן כבש על מדף במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר במרכז החלק העבה ביותר של בשר.
כבש צלוי בתנור שחומם מראש במשך 2 1/2 עד 3 שעות. בשר נעשה בינוני כאשר מדחום בשר רושם 175 מעלות F. והוא עשוי היטב ב 180 מעלות F.
מניחים צלי על מגש חם. שים פריל נייר סביב קצה עצם הרגל ומגש מקשט עם מנטה טרי.