רגל כבש לימון-עשב היא מנה עיקרית ללא גלוטן, חלבית, פליאוליתית וראשונית . מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -20 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 124 קלוריות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רוזמרין, טימין, שוק טלה וקליפת לימון. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 63% . נסו שוק טלה וירקות פרפר בגריל עם רוטב לימון , עשבי תיבול, שוק טלה עם עשבי תיבול , ושוק טלה עשב כבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים. לשפשף את רגל הטלה. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את הטלה על רשת בתבנית צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
3
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 1-3/4 עד 2-1/4 שעות או עד שהבשר מגיע לדרגת העשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170 °).