קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

רגל כבש צלויה עם ערער ורוזמרין

רגל כבש צלויה עם ערער ורוזמרין
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שיני שום, גבעולי רוזמרין, יין, גרגרי ערער. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מעולה. מתכונים דומים: רגל צולה של כבש עם רוזמרין, רגל צולה של כבש עם רוזמרין, ו רגל צלי כבש עם שום ורוזמרין.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את השום, רוזמרין, פלפל וערער יחד עם מספיק שמן זית כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
הסר את הטלה מהמקרר ולשפשף במרץ עם הדבק, ואז להפריש בערך 1 שעה בעוד הטלה עולה טמפ חדר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מניחים את הרגל לתוך פח צלייה צלוי במשך כ 1 שעות 45 דקות.
5
הסר את הטלה ולאפשר לנוח על לוח עטוף בנייר כסף לפחות 30 דקות. זה ייתן לך כבש כי הוא עדיין מעט ורוד באמצע. אם אתה מעדיף את הבשר שלך עשוי היטב, לבשל במשך 2 שעות, ואז לעזוב לנוח כאמור.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
6
יוצקים כמה שיותר שומן מהמחבת ככל שאתה יכול, ואז למקם את המחבת על חום ישיר, מגרד את כל חתיכות.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
יוצקים את היין, מביאים לרתיחה ומפחיתים קצת גירוד המחבת עם כף עץ. מסננים את המיצים לסיר ומתבלים לפי הטעם. כשהטלה נח, חתוך אותו. עצה כל מיצים לתוך הרוטב, ואז לחמם ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה