קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות89
מגזין

רגל כבש צלויה עם תפוז ועשבי תיבול

רגל כבש צלויה עם תפוז ועשבי תיבול
אם יש לכם רוזמרין, בצל, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 86%. מתכונים דומים: רגל כבש צלויה עם עשבי תיבול, כבש צלוי עם עשבי תיבול יין אדום וירקות, ו רגל כבש צלויה עם שום ועשבי תיבול.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את השום, גרידה כתומה, פטרוזיליה, רוזמרין, טימין, כמון ו 1 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים קמצוץ כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
באמצעות סכין קטנה וחדה, לעשות על 25 חתכים במרווחים שווה 1 אינץ ' בחלקים הבשרניים של הטלה. דברים על 1/2 כפית של הדבק תפוז עשב לתוך כל חתך. הפעל את צד השומן כבש למעלה ולשפשף עם 1 כף שמן זית ולאחר מכן 2 כפות של מיץ תפוזים. (הפוך קדימה: הרגל של כבש יכול להיות בקירור עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
רגל טלהרגל טלה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
בואו נחזור לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
5
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
במחבת קלייה גדולה שאינה מגיבה, משלבים 1/4 כוס יין ואת 2 כפות שמן הזית הנותרות. מסדרים את הבצל והגזר לחתוך בצד למטה במחבת, להגדיר את הטלה על גבי מתבלים עם מלח ופלפל. צלי את הטלה במרכז התנור למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
יוצקים את 1/2 כוס היין הנותרת ו 1/2 כוס מים למחבת ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 32
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להמשיך לצלות את הטלה במשך 1 שעה ו 20 דקות, צולה כמה פעמים והוסיף עד 1/2 כוס יותר מים אם המחבת מתייבשת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
יוצקים 2 כפות של מיץ תפוזים על הטלה ולהעלות את טמפרטורת התנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
צולים את הטלה במשך כ -30 דקות יותר, או עד שהבשר הוא בינוני-נדיר ומדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק הבשרני של רגליהם רושמים 13
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
11
להעביר את הטלה ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
מעבירים את הגזר והבצל לצלחת ולשמור חם בתנור נמוך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
הגדר את מחבת צלייה על 2 מבערים על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
14
מוסיפים את 1/4 כוס הנותרים של מיץ תפוזים ומרתיחים במשך 3 דקות, מגרד את חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
15
מוסיפים 1 כוס מים ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם וטעים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
16
יוצקים את רוטב המחבת לתוך קערה ומנקים את השומן מפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
מוסיפים כל מיצים מן הכבש ומתבלים עם מלח ופלפל. לגלף את הרגל של כבש ומגישים עם גזר ובצל; להעביר את רוטב המחבת בנפרד ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רגל טלהרגל טלה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי