רגל כבש צלויה עם תפוז ועשבי תיבול
אם יש לכם רוזמרין, בצל, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 86%. מתכונים דומים: רגל כבש צלויה עם עשבי תיבול, כבש צלוי עם עשבי תיבול יין אדום וירקות, ו רגל כבש צלויה עם שום ועשבי תיבול.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את השום, גרידה כתומה, פטרוזיליה, רוזמרין, טימין, כמון ו 1 כפית שמן זית.
מוסיפים קמצוץ כל מלח ופלפל.
באמצעות סכין קטנה וחדה, לעשות על 25 חתכים במרווחים שווה 1 אינץ ' בחלקים הבשרניים של הטלה. דברים על 1/2 כפית של הדבק תפוז עשב לתוך כל חתך. הפעל את צד השומן כבש למעלה ולשפשף עם 1 כף שמן זית ולאחר מכן 2 כפות של מיץ תפוזים. (הפוך קדימה: הרגל של כבש יכול להיות בקירור עד 1 יום.
בואו נחזור לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
במחבת קלייה גדולה שאינה מגיבה, משלבים 1/4 כוס יין ואת 2 כפות שמן הזית הנותרות. מסדרים את הבצל והגזר לחתוך בצד למטה במחבת, להגדיר את הטלה על גבי מתבלים עם מלח ופלפל. צלי את הטלה במרכז התנור למשך 20 דקות.
יוצקים את 1/2 כוס היין הנותרת ו 1/2 כוס מים למחבת ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 32
להמשיך לצלות את הטלה במשך 1 שעה ו 20 דקות, צולה כמה פעמים והוסיף עד 1/2 כוס יותר מים אם המחבת מתייבשת.
יוצקים 2 כפות של מיץ תפוזים על הטלה ולהעלות את טמפרטורת התנור ל 40
צולים את הטלה במשך כ -30 דקות יותר, או עד שהבשר הוא בינוני-נדיר ומדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק הבשרני של רגליהם רושמים 13
להעביר את הטלה ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מעבירים את הגזר והבצל לצלחת ולשמור חם בתנור נמוך.
הגדר את מחבת צלייה על 2 מבערים על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את 1/4 כוס הנותרים של מיץ תפוזים ומרתיחים במשך 3 דקות, מגרד את חתיכות השחמה.
מוסיפים 1 כוס מים ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם וטעים, כ -5 דקות.
יוצקים את רוטב המחבת לתוך קערה ומנקים את השומן מפני השטח.
מוסיפים כל מיצים מן הכבש ומתבלים עם מלח ופלפל. לגלף את הרגל של כבש ומגישים עם גזר ובצל; להעביר את רוטב המחבת בנפרד ליד השולחן.