קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות89
מגזין

רגל כבש צלויה עם תפוז ועשבי תיבול

רגל כבש צלויה עם תפוז ועשבי תיבול
אם יש לכם רוזמרין, בצל, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 86%. מתכונים דומים: רגל כבש צלויה עם עשבי תיבול, כבש צלוי עם עשבי תיבול יין אדום וירקות, ו רגל כבש צלויה עם שום ועשבי תיבול.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את השום, גרידה כתומה, פטרוזיליה, רוזמרין, טימין, כמון ו 1 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים קמצוץ כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3
באמצעות סכין קטנה וחדה, לעשות על 25 חתכים במרווחים שווה 1 אינץ ' בחלקים הבשרניים של הטלה. דברים על 1/2 כפית של הדבק תפוז עשב לתוך כל חתך. הפעל את צד השומן כבש למעלה ולשפשף עם 1 כף שמן זית ולאחר מכן 2 כפות של מיץ תפוזים. (הפוך קדימה: הרגל של כבש יכול להיות בקירור עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
רגל טלהרגל טלה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
בואו נחזור לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
5
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
במחבת קלייה גדולה שאינה מגיבה, משלבים 1/4 כוס יין ואת 2 כפות שמן הזית הנותרות. מסדרים את הבצל והגזר לחתוך בצד למטה במחבת, להגדיר את הטלה על גבי מתבלים עם מלח ופלפל. צלי את הטלה במרכז התנור למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
יוצקים את 1/2 כוס היין הנותרת ו 1/2 כוס מים למחבת ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 32
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
להמשיך לצלות את הטלה במשך 1 שעה ו 20 דקות, צולה כמה פעמים והוסיף עד 1/2 כוס יותר מים אם המחבת מתייבשת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
יוצקים 2 כפות של מיץ תפוזים על הטלה ולהעלות את טמפרטורת התנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
צולים את הטלה במשך כ -30 דקות יותר, או עד שהבשר הוא בינוני-נדיר ומדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק הבשרני של רגליהם רושמים 13
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
11
להעביר את הטלה ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
מעבירים את הגזר והבצל לצלחת ולשמור חם בתנור נמוך.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
הגדר את מחבת צלייה על 2 מבערים על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
14
מוסיפים את 1/4 כוס הנותרים של מיץ תפוזים ומרתיחים במשך 3 דקות, מגרד את חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
15
מוסיפים 1 כוס מים ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם וטעים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
16
יוצקים את רוטב המחבת לתוך קערה ומנקים את השומן מפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
17
מוסיפים כל מיצים מן הכבש ומתבלים עם מלח ופלפל. לגלף את הרגל של כבש ומגישים עם גזר ובצל; להעביר את רוטב המחבת בנפרד ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רגל טלהרגל טלה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)