קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות89
מגזין

רגל כבש צלויה עם תפוז ועשבי תיבול

רגל כבש צלויה עם תפוז ועשבי תיבול
אם יש לכם רוזמרין, בצל, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 86%. מתכונים דומים: רגל כבש צלויה עם עשבי תיבול, כבש צלוי עם עשבי תיבול יין אדום וירקות, ו רגל כבש צלויה עם שום ועשבי תיבול.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את השום, גרידה כתומה, פטרוזיליה, רוזמרין, טימין, כמון ו 1 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים קמצוץ כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3
באמצעות סכין קטנה וחדה, לעשות על 25 חתכים במרווחים שווה 1 אינץ ' בחלקים הבשרניים של הטלה. דברים על 1/2 כפית של הדבק תפוז עשב לתוך כל חתך. הפעל את צד השומן כבש למעלה ולשפשף עם 1 כף שמן זית ולאחר מכן 2 כפות של מיץ תפוזים. (הפוך קדימה: הרגל של כבש יכול להיות בקירור עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
רגל טלהרגל טלה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
בואו נחזור לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
5
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
במחבת קלייה גדולה שאינה מגיבה, משלבים 1/4 כוס יין ואת 2 כפות שמן הזית הנותרות. מסדרים את הבצל והגזר לחתוך בצד למטה במחבת, להגדיר את הטלה על גבי מתבלים עם מלח ופלפל. צלי את הטלה במרכז התנור למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
יוצקים את 1/2 כוס היין הנותרת ו 1/2 כוס מים למחבת ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 32
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להמשיך לצלות את הטלה במשך 1 שעה ו 20 דקות, צולה כמה פעמים והוסיף עד 1/2 כוס יותר מים אם המחבת מתייבשת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים 2 כפות של מיץ תפוזים על הטלה ולהעלות את טמפרטורת התנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
צולים את הטלה במשך כ -30 דקות יותר, או עד שהבשר הוא בינוני-נדיר ומדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק הבשרני של רגליהם רושמים 13
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
11
להעביר את הטלה ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מעבירים את הגזר והבצל לצלחת ולשמור חם בתנור נמוך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
הגדר את מחבת צלייה על 2 מבערים על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
14
מוסיפים את 1/4 כוס הנותרים של מיץ תפוזים ומרתיחים במשך 3 דקות, מגרד את חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
15
מוסיפים 1 כוס מים ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם וטעים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
16
יוצקים את רוטב המחבת לתוך קערה ומנקים את השומן מפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
מוסיפים כל מיצים מן הכבש ומתבלים עם מלח ופלפל. לגלף את הרגל של כבש ומגישים עם גזר ובצל; להעביר את רוטב המחבת בנפרד ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
רגל טלהרגל טלה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף