רגל כבש צלויה עם תפוחי אדמה ובצל
רגל צלי של כבש עם תפוחי אדמה ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 68 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 694 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם מרק בשר בקר, שמן זית, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים spoonacular של 90%. מתכונים דומים: רגל כבש צלויה עם תפוחי אדמה ובצל, תבשיל טלה עם בצל Cipolline ותפוחי אדמה, ו עוף צלוי עם תפוחי אדמה ובצל.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך 1 אינץ 'עמוק, 1/2 אינץ' ארוך חריצים על כל כבש. הכנס פרוסות שום לחריצים. למרוח שמן על כבש.
מערבבים טימין, מלוח, רוזמרין, מלח ופלפל בקערה קטנה. לשפשף תערובת עשב בכל רחבי כבש. תניח בצד.
חמאה בנדיבות מחבת צלייה גדולה.
שלב תפוחי אדמה, בצל ומניות בסיר גדול (המניה לא תכסה ירקות). מביאים לרתיחה. להפחית חום, לכסות ומבשלים עד תפוחי אדמה הם חצי מכרז, על 10 דקות.
העברת תערובת תפוחי אדמה למחבת מוכנה; להפיץ באופן שווה במחבת.
אופים 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
מניחים כבש במחבת צלייה על תערובת תפוחי אדמה. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם כבש 54°. עבור בינוני-נדיר, על 1 שעה 50 דקות.
הסר מהתנור. אוהל עם נייר כסף ולתת לעמוד 15 דקות.
פרוסת כבש דקה. סדר כבש על מגש גדול. להקיף עם תערובת תפוחי אדמה וכל מיצים מחבת ומגישים.