רגל צולה של כבש עם רוזמרין ושום
רגל צלי של כבש עם רוזמרין ושום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו גבעולי רוזמרין, ציפורן שום, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רגל רוזמרין ושום של צלי כבש, שום ורוזמרין כבש צלוי, ו רגל של כבש צלוי w / שום ורוזמרין.
הוראות
מניחים כבש, צד שמן למעלה, במחבת צלייה גדולה.
מערבבים שמן, רוזמרין טחון, קליפת לימון ושום בקערה. לשפשף על כבש.
מחממים תנור ל 350°f. בשר כבש צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 130°f עבור בינוני נדיר, צולה מדי פעם עם מיצי פאן, על 1hours.
העברה לצלחת. אוהל רופף עם רדיד; לתת לעמוד במשך 15 דקות.
כפית את השומן מן טפטוף במחבת צלייה; להוסיף 1/4 כוס מים למחבת.
מניחים על מבער מעל חום בינוני.
הוסף כל מיצי כבש ממגש. מביאים לרתיחה, משפשפים חתיכות משוחות על תחתית המחבת. מתבלים במלח. תתחמם.
חותכים כבש לפרוסות דקות; לסדר על מגש.