רגל צלוי של כבש עם סלסה ורדה
רגל צלוי של כבש עם סלסה ורדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. אם יש לכם קליפת לימון, מנטה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רגל צלוי של כבש עם סלסה ורדה, מתלה צלי של כבש עם לימון נענע סלסה ורדה, ו כבש T-עצמות עם סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 10 מרכיבים בקערה גדולה לסלסה ורדה.
מניחים כבש על משטח עבודה, חלק בצד למטה.
מפזרים כבש עם מלח ופלפל, ואז שום. לשפשף 1/4 כוס סלסה ורדה לתוך כבש.
תפשיל כבש. באמצעות חוט מטבח, לקשור כבש כל 2 אינץ ' כדי להחזיק יחד. (כבש וסלסה ורדה יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.
בואו כבש וסלסה ורדה לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני המשך.)
מניחים כבש על מתלה במחבת צלייה. צלי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של טלה רושם 49° עבור בינוני נדיר, על 1 שעה ו 20 דקות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
להעביר כבש לחיתוך הלוח; להסיר מחרוזת מטבח.
חותכים לרוחב לפרוסות דקות. סדר כבש פרוס על מגש. כפית קצת סלסה ורדה מעל.
מגישים כבש, עוברים סלסה נותרת לצד.