קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

רגל צלויה של חזיר בר

רגל צלויה של חזיר בר
רגל צלויה של חזיר בר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי דפנה מיובאים, יין, בשר עגל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזיר בר עטוף בחזירי בר., עוף צלוי, בייקון חזיר בר, ופארו פטריות עם שומר וגזר קלויים במחבת, ו חזיר בר פפרדלה.

הוראות

1
לשפשף את הרגל של חזיר בר בכל רחבי עם המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
רגל חזיר בררגל חזיר בר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים אותו בצלחת רדודה, מכסים אותו באופן רופף, ומקררים אותו במשך 36 שעות.
3
מביאים את היין, עשבי תיבול ותבלינים, ואת הירקות לרתיחה בסיר בגודל בינוני על חום גבוה בינוני ומבשלים במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מסננים, שמירה על עלה המפרץ, טימין, פלפל וציפורן, וזורק את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
להקציף בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לשטוף במהירות את המלח והפלפל מהחזיר כדי להסיר את רוב אבל לא את כולו. לטפוח בשר יבש ולמקם אותו בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חזירחזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
יוצקים את המרינדה מקורר על זה, להחזיר אותו למקרר, מכוסה באופן רופף, ולתת לו להשרות במשך 36 שעות, הופך אותו לפחות ארבע פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
8
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר את הרגל של חזיר בר מן המרינדה וללטף אותו יבש. הפוך 20 חריצים זעירים בזה בכל רחבי, ולהכניס ציפורן לכל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
רגל חזיר בררגל חזיר בר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
10
מעבירים את החזיר לתבנית אפייה, ושופכים רבע מהמרינדה על זה. צלי במרכז התנור עד חזיר זהוב מאוד בצד החיצוני, וכאשר אתה חותך אותו הוא ורוד חלש מאוד, אבל לא אדום לפחות, אשר ייקח בערך 2 שעות. בדוק את זה מדי פעם כדי להיות בטוח המרינדה לא התאדה לחלוטין, ושופכים את המרינדה נוספת על הצלי, רבע אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
כאשר חזיר הבר נצלה להסיר אותו מהתנור, ולהגדיר אותו על מגש במקום חם, מכוסה באופן רופף, לשבת לפחות 20 דקות כך המיצים יש סיכוי לסגת בחזרה לתוך הבשר. כדי להכין את הרוטב, להעביר את מיץ הבישול וכל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של צלחת האפייה לסיר בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
חזירחזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
להקציף במניות עוף או עגל ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית על ידי כרבע, ולאחר מכן מערבבים בג ' לי הנוכחי האדום. המשך לבשל ולטאטא עד שהרוטב הוא חלק וסאטין, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
הסר מהחום.
14
לפני חיתוך החזיר להסיר כמה שיותר ציפורן ככל האפשר. דק לחתוך את חזיר הבר ולסדר אותו על מגש.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
15
מקשטים עם עלי פטרוזיליה שטוחים. או לשפוך את הרוטב על הבשר, או להגיש אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
חוות חץ שבור
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
2
תיבת דואר 530
3
Ingram, TX 78025
4
(80
5
962-4263