רגל צלויה של חזיר בר
רגל צלויה של חזיר בר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי דפנה מיובאים, יין, בשר עגל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזיר בר עטוף בחזירי בר., עוף צלוי, בייקון חזיר בר, ופארו פטריות עם שומר וגזר קלויים במחבת, ו חזיר בר פפרדלה.
הוראות
לשפשף את הרגל של חזיר בר בכל רחבי עם המלח והפלפל.
מניחים אותו בצלחת רדודה, מכסים אותו באופן רופף, ומקררים אותו במשך 36 שעות.
מביאים את היין, עשבי תיבול ותבלינים, ואת הירקות לרתיחה בסיר בגודל בינוני על חום גבוה בינוני ומבשלים במשך כ 3 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מסננים, שמירה על עלה המפרץ, טימין, פלפל וציפורן, וזורק את הירקות.
לשטוף במהירות את המלח והפלפל מהחזיר כדי להסיר את רוב אבל לא את כולו. לטפוח בשר יבש ולמקם אותו בצלחת רדודה.
יוצקים את המרינדה מקורר על זה, להחזיר אותו למקרר, מכוסה באופן רופף, ולתת לו להשרות במשך 36 שעות, הופך אותו לפחות ארבע פעמים.
הסר את הרגל של חזיר בר מן המרינדה וללטף אותו יבש. הפוך 20 חריצים זעירים בזה בכל רחבי, ולהכניס ציפורן לכל חריץ.
מעבירים את החזיר לתבנית אפייה, ושופכים רבע מהמרינדה על זה. צלי במרכז התנור עד חזיר זהוב מאוד בצד החיצוני, וכאשר אתה חותך אותו הוא ורוד חלש מאוד, אבל לא אדום לפחות, אשר ייקח בערך 2 שעות. בדוק את זה מדי פעם כדי להיות בטוח המרינדה לא התאדה לחלוטין, ושופכים את המרינדה נוספת על הצלי, רבע אחד בכל פעם.
כאשר חזיר הבר נצלה להסיר אותו מהתנור, ולהגדיר אותו על מגש במקום חם, מכוסה באופן רופף, לשבת לפחות 20 דקות כך המיצים יש סיכוי לסגת בחזרה לתוך הבשר. כדי להכין את הרוטב, להעביר את מיץ הבישול וכל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של צלחת האפייה לסיר בגודל בינוני.
להקציף במניות עוף או עגל ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית על ידי כרבע, ולאחר מכן מערבבים בג ' לי הנוכחי האדום. המשך לבשל ולטאטא עד שהרוטב הוא חלק וסאטין, 8 עד 10 דקות.
לפני חיתוך החזיר להסיר כמה שיותר ציפורן ככל האפשר. דק לחתוך את חזיר הבר ולסדר אותו על מגש.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה שטוחים. או לשפוך את הרוטב על הבשר, או להגיש אותו בצד.