קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

רגל צלויה של חזיר בר

רגל צלויה של חזיר בר
רגל צלויה של חזיר בר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי דפנה מיובאים, יין, בשר עגל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזיר בר עטוף בחזירי בר., עוף צלוי, בייקון חזיר בר, ופארו פטריות עם שומר וגזר קלויים במחבת, ו חזיר בר פפרדלה.

הוראות

1
לשפשף את הרגל של חזיר בר בכל רחבי עם המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
רגל חזיר בררגל חזיר בר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים אותו בצלחת רדודה, מכסים אותו באופן רופף, ומקררים אותו במשך 36 שעות.
3
מביאים את היין, עשבי תיבול ותבלינים, ואת הירקות לרתיחה בסיר בגודל בינוני על חום גבוה בינוני ומבשלים במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מסננים, שמירה על עלה המפרץ, טימין, פלפל וציפורן, וזורק את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
להקציף בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
לשטוף במהירות את המלח והפלפל מהחזיר כדי להסיר את רוב אבל לא את כולו. לטפוח בשר יבש ולמקם אותו בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזירחזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
יוצקים את המרינדה מקורר על זה, להחזיר אותו למקרר, מכוסה באופן רופף, ולתת לו להשרות במשך 36 שעות, הופך אותו לפחות ארבע פעמים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
8
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר את הרגל של חזיר בר מן המרינדה וללטף אותו יבש. הפוך 20 חריצים זעירים בזה בכל רחבי, ולהכניס ציפורן לכל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
רגל חזיר בררגל חזיר בר
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
10
מעבירים את החזיר לתבנית אפייה, ושופכים רבע מהמרינדה על זה. צלי במרכז התנור עד חזיר זהוב מאוד בצד החיצוני, וכאשר אתה חותך אותו הוא ורוד חלש מאוד, אבל לא אדום לפחות, אשר ייקח בערך 2 שעות. בדוק את זה מדי פעם כדי להיות בטוח המרינדה לא התאדה לחלוטין, ושופכים את המרינדה נוספת על הצלי, רבע אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
כאשר חזיר הבר נצלה להסיר אותו מהתנור, ולהגדיר אותו על מגש במקום חם, מכוסה באופן רופף, לשבת לפחות 20 דקות כך המיצים יש סיכוי לסגת בחזרה לתוך הבשר. כדי להכין את הרוטב, להעביר את מיץ הבישול וכל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של צלחת האפייה לסיר בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חזירחזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
להקציף במניות עוף או עגל ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית על ידי כרבע, ולאחר מכן מערבבים בג ' לי הנוכחי האדום. המשך לבשל ולטאטא עד שהרוטב הוא חלק וסאטין, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
הסר מהחום.
14
לפני חיתוך החזיר להסיר כמה שיותר ציפורן ככל האפשר. דק לחתוך את חזיר הבר ולסדר אותו על מגש.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
15
מקשטים עם עלי פטרוזיליה שטוחים. או לשפוך את הרוטב על הבשר, או להגיש אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
חוות חץ שבור
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
2
תיבת דואר 530
3
Ingram, TX 78025
4
(80
5
962-4263