רגל צלייה ים תיכונית של כבש עם תפוחי אדמה, שומר וזיתים
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? רגל צלייה ים תיכונית של כבש עם תפוחי אדמה, שומר, וזיתים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, גרידת לימון, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו פורל ים תיכוני אפוי עם זיתים, שומר ועגבניות, חביתת ארוחת ערב ים תיכונית עם שומר, זיתים ושמיר, ו חביתת ארוחת ערב ים תיכונית עם שומר, זיתים ושמיר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את השום, גרידה, שמן, ו 2 כפיות של מלח בקערה קטנה ולהניח בצד.
מערבבים את 2 כפיות המלח הנותרות, פפריקה, כוסברה וכמון בקערה קטנה נפרדת ומניחים בצד.יש 7 או 8 (20 אינץ') אורכים של חוט הקצב מוכן.
הסר והשלך כל רשת רשת רשת או מחרוזת סביב כבש. לפרוש את הטלה ולהניח אותו שטוח בצד שומן למטה על משטח עבודה. באמצעות הידיים שלך, לשפשף את כל תערובת לימון שום באופן שווה על פני השטח של כבש ועונה עם פלפל.
הסר את מוט מרכז rotisserie (רוק) ו שיניים מזלג מתוך גריל גז חיצוני עם מצורף rotisserie. הפעל את מבער rotisserie, הפעל את מבערי הגריל שמאלה וימינה כדי בינוני (להשאיר את המבער האמצעי), ולתת את חום הגריל בינוני (כ 177° עד450). בינתיים, לטעון את הטלה על הרוק ולהכין את הירקות.Slide 1 מזלג מבליט על הרוק עם tines פונה פנימה, הגדרת אותו על 10 אינץ ' מסוף הרוק, להדק את המזלג באמצע הדרך. החלק את הרוק דרך מרכז הכבש לאורכו ודחוף את הכבש על המזלג עד שהוא מוטבע בחוזקה. צרף את המזלג השני עם הקוצים הפונים כלפי פנים והחלק אותו למטה עד שהוא מוטבע בחוזקה בכבש. במידת הצורך, להתאים את המזלגות ואת כבש, כך שהם מרוכזים על הרוק. להדק את שני המזלגות למקומם; להפריש. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום.
חותכים את תפוחי האדמה לשניים ומניחים אותם על תבנית האפייה.
מוסיפים את השומר והבצל, טפטוף עם השמן, מוסיפים את המלח הנמדד, ומתבלים עם פלפל; זורקים עם הידיים לשלב. הפעל את כל חתיכות תפוחי האדמה לחתוך בצד למטה.
מפזרים את הזיתים; להפריש.כאשר הגריל מוכן, לטעון את הקצה המחודד של הרוק על מנוע rotisserie.
מניחים את יריעת הירקות ישירות על סורגי הגריל מתחת לכבש. הפעל את המנוע rotisserie, לכסות את הגריל, ומבשל, ערבוב הירקות כל 30 דקות, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של רשם כבש 57° עד140, על 1 עד 1 1/2 שעות.כבה את מנוע rotisserie, מבער rotisserie, מבערי גריל. באמצעות potholders או מגבות מטבח, להסיר בזהירות את הרוק ללוח חיתוך ולשחרר את המזלגות.
הסר את הטלה מן הרוק ולהסיר את המזלגות. אוהל הכבש רופף עם רדיד אלומיניום ולתת לו לנוח לפחות 10 דקות.
הסר את המגש של ירקות מן הגריל לכסות עם רדיד אלומיניום.
חותכים ומשליכים את החוט מן הטלה.
חותכים את בשר לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומגישים עם הירקות.