קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

רגל קלייה קלה של כבש

רגל קלייה קלה של כבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל קלוי קל של כבש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 401 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך רגל של כבש, רוזמרין, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . מתכונים דומים: קל שום צלוי רגל של כבש עם רוזמרין ופטרוזיליה, כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, ו מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לשפשף את הרגל של כבש בכל רחבי עם מלח ופלפל. השתמש בסכין קטנה כדי לעשות נקבים כבש על 1 אינץ ' זה מזה. הקש רסיסי שום לתוך כל חור, כך שהם על 1/2 אינץ ' מתחת לפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
רגל טלהרגל טלה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים את הבשר במחבת צלייה. אתה יכול גם להסיר את רוזמרין מן הגבעול ומפזרים ולשפשף לתוך הבשר מכל הצדדים, או שאתה יכול פשוט להשתמש בחוט מן הטלה כדי לאבטח אותו.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
יוצקים את פחית רוטב עגבניות על כל העניין.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
5
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 325 מעלות F (160 מעלות C), ולהמשיך צלייה עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר הוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C), כ 15 דקות. אם אתה רוצה את הבשר עשוי היטב, לחכות עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 170 מעלות F (75 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®