קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

רגל קלייה קלה של כבש

רגל קלייה קלה של כבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל קלוי קל של כבש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 401 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך רגל של כבש, רוזמרין, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . מתכונים דומים: קל שום צלוי רגל של כבש עם רוזמרין ופטרוזיליה, כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, ו מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
לשפשף את הרגל של כבש בכל רחבי עם מלח ופלפל. השתמש בסכין קטנה כדי לעשות נקבים כבש על 1 אינץ ' זה מזה. הקש רסיסי שום לתוך כל חור, כך שהם על 1/2 אינץ ' מתחת לפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רגל טלהרגל טלה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מניחים את הבשר במחבת צלייה. אתה יכול גם להסיר את רוזמרין מן הגבעול ומפזרים ולשפשף לתוך הבשר מכל הצדדים, או שאתה יכול פשוט להשתמש בחוט מן הטלה כדי לאבטח אותו.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
יוצקים את פחית רוטב עגבניות על כל העניין.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
5
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 325 מעלות F (160 מעלות C), ולהמשיך צלייה עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר הוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C), כ 15 דקות. אם אתה רוצה את הבשר עשוי היטב, לחכות עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 170 מעלות F (75 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק