קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

רגל קלייה קלה של כבש

רגל קלייה קלה של כבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל קלוי קל של כבש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 401 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך רגל של כבש, רוזמרין, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . מתכונים דומים: קל שום צלוי רגל של כבש עם רוזמרין ופטרוזיליה, כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, ו מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
2
לשפשף את הרגל של כבש בכל רחבי עם מלח ופלפל. השתמש בסכין קטנה כדי לעשות נקבים כבש על 1 אינץ ' זה מזה. הקש רסיסי שום לתוך כל חור, כך שהם על 1/2 אינץ ' מתחת לפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
רגל טלהרגל טלה
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מניחים את הבשר במחבת צלייה. אתה יכול גם להסיר את רוזמרין מן הגבעול ומפזרים ולשפשף לתוך הבשר מכל הצדדים, או שאתה יכול פשוט להשתמש בחוט מן הטלה כדי לאבטח אותו.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
יוצקים את פחית רוטב עגבניות על כל העניין.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
5
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 325 מעלות F (160 מעלות C), ולהמשיך צלייה עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר הוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C), כ 15 דקות. אם אתה רוצה את הבשר עשוי היטב, לחכות עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 170 מעלות F (75 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות