קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות28
מגזין

רגלי ברווז מטוגנות בצלצלים ובגזר לבן

רגלי ברווז מטוגנות בצלצלים ובגזר לבן
אם יש לך גזר לבן, ציר עוף, allspice הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן, רגלי ברווז פריכות, ו רגלי ברווז מטוגנות עם לפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 450 ° F.
2
חותכים שומן ועור מצדדים של רגלי ברווז, משאירים כיסוי של העור על גבי הרגליים (ייתכן שיש שומן מתחת לעור). שמור 1/2 כוס שומן (לבישול). להבקיע עור על הרגליים בתבנית crosshatch 1/2 אינץ', חיתוך דרך שומן אבל לא לתוך בשר.
מרכיבים שתצטרך
3
קוצצים גס שמורות שומן ברווז וחום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום ולהשליך כל מוצקים עם כף מחורץ.
5
מחלקים שאלוט, גזר לבן, שום, טימין, עלי דפנה, 1 כפית מלח, ו 1 כפית פלפל בין מחבתות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף 2 כפות שניתנו שומן ברווז לכל מחבת, הזמנת שארית במחבת, ולזרוק לירקות מעיל. ירקות צלויים, מפנה מדי פעם, החלפת מיקום של מחבתות באמצע צלייה, עד השחמה תיקונים, 20 עד 30 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1
רגלי ברווז טפיחה יבשות. מערבבים יחד allspice, הנותרים 1/2 כפיות מלח, הנותרים 3/4 כפית פלפל בקערה קטנה ולשפשף על כל הרגליים.
מרכיבים שתצטרך
2
חום שומן שנותר במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז sauté 4 רגלי ברווז, צד העור למטה, עד השחמה היטב, 3 עד 5 דקות. הפוך את הרגליים עם מלקחיים ו sauté עד תת הם השחמה, 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים עם מלקחיים למגבות נייר לניקוז. רגלי ברווז חומות שנותרו (בקבוצות של
מרכיבים שתצטרך
4
באותו אופן, לשפוך את כל אבל 2 כפות שומן ממחבת בין קבוצות.
1
הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
2
מחלקים רגלי ברווז בין מחבתות אפייה, מלטשים אותם, צד עור למעלה, בירקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים יין ומספיק מלאי כך שרוב כל רגל שקועה אבל עורות לא.
מרכיבים שתצטרך
4
ברווז צם וירקות, חשוף, החלפת מיקום של מחבתות באמצע צלימת, עד ברווז הוא מכרז, 1 1/2 עד 2 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים ירקות וברווז עם כפית מחוררת למגש. שומן רזה ממיצי פאן ומגישים מיצים, מתובל במלח ופלפל במידת הצורך, בצד.
מרכיבים שתצטרך
1
ברווז וירקות ניתן להשחים ומסודרים במחבתות קלייה (אבל לא מטגנים) 1 יום קדימה. מגניב, חשוף, ואז רגוע, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף יין ומניות רק לפני צלימת.
מרכיבים שתצטרך