קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן

רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגלי ברווז מטוגנות חזה ברווז מטוגן. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 3031 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 272 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא מים, מיץ לימון, בצל כמו וידליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס, רגלי ברווז מטוגנות עם לפת, ו רגלי ברווז פריכות.

הוראות

1
חותכים את הרגליים, הכנפיים, השדיים מן הברווז לחתוך את הפגר ואת קצות הכנפיים עבור המניה.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר כל עצמות מן השדיים, משאיר את העור על. רגליים צוננות, כנפיים ושדיים בשקית איטום.
מרכיבים שתצטרך
3
לשטוף כרישה, ואז לשים 6-8 ליטרים סיר עם פגר, 1 בצל (לחתוך במחצית), גזר, מים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מביאים לרתיחה, קצף ברפרוף. להפחית את החום בעדינות מבשלים, חשוף, ברפרוף מדי פעם, 1 שעה.מסננים מלאי דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, זורק מוצקים. תרפרף ותשליך שומן.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
5
קוצצים בגסות את הבצל שנותר. מקלפים גזר לבן וחותכים לאלות בגודל 3 אינץ '(בעובי 1/4 אינץ'). רגליים טפיחה וכנפיים יבשות מתבלים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
חום 1 כף שמן בסיר כבד 6 עד 7 ליטר רחב מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז רגליים חומות וכנפיים, מתהפך פעם אחת, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
העברה לצלחת.
8
מוסיפים בצל לסיר עם גזר לבן, ג ' ינג ' ר, גרידה, מיץ, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים וזהב חיוור, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
הוסף 2 כוסות מניית ברווז (שמור את השארית לשימוש אחר) ו נסטלה רגליים וכנפיים בירקות. מביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ואת צמה בתנור עד הבשר רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
10
בואו לעמוד, חשוף, בטמפרטורת החדר 1 שעה בעת בישול השדיים.
11
חזה ברווז העונה עם 3/4 כפית מלח 1/2 כפית פלפל (סך הכל).
מרכיבים שתצטרך
12
חום נשאר כפית שמן במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. מבשלים חזה ברווז, צד העור למטה, עד השחמה היטב, 6 עד 8 דקות. הפעל ומבשל על 6 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
13
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות.
14
מערבבים יחד פטרוזיליה ושום. חזה פרוס לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
15
מגישים רגליים וכנפיים על גזר לבן ומגישים חזה פרוס בצד.
מרכיבים שתצטרך
16
מפזרים תערובת פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1
* מלאי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב). שומן יהיה קל יותר להסיר פעם קרה והתמצקה.* רגליים וכנפיים ניתן לטגן 1 יום קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך