רגלי הודו מעושנות
רגלי הודו מעושנות היא ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 133 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ובסך הכל 1049 קלוריות. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות ואספו תיבול צ'יפוטלה, חומץ, צ' ילי טחון עדין ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. נסו סיר חרס טורקיה הרגליים, חריף טורקיה הרגליים, ו רגלי הודו ברביקיו בגריל עבור מתכונים דומים.
הוראות
מספר שעות לפני שמתכננים ברביקיו, שחררו את העור על רגלי ההודו על ידי העברת האצבעות תחתיו ככל האפשר מבלי לקרוע את העור.
שלב את רוטב הווסטרשייר והשמן. מצפים את האצבעות בתערובת ומשפשפים ממש טוב לתוך רגלי ההודו, מקבלים כמה שיותר מתחת לעור.
מפזרים את השפשוף היבש על העור, משפשפים בנדיבות ברגלי ההודו ומתחת לעור.
מניחים את הרגליים בשקיות ניילון ומקררים.
הכן את המעשן למנגל, והביא את הטמפרטורה ל 200 עד 220 מעלות צלזיוס.
מוציאים את רגלי ההודו מהמקרר ונותנים להם לשבת בטמפרטורת החדר כ-30 דקות.
מחממים מחדש את תערובת המגב על אש נמוכה.
העבירו את רגלי ההודו למעשן. מבשלים עד שהרגליים רכות מאוד והמיצים צלולים, בערך 3 1/2 עד 4 שעות. נגב את הרגליים במרווחים של 45 דקות בבור עצים, או בהתאם לסגנון המעשן שלך.
מגישים את הרגליים חמות, לאכילה עם האצבעות, עם צד של רוטב ברביקיו.
מערבבים את החומרים יחד בקערה קטנה.
שלב את מרכיבי המגב בסיר קטן וחמם את התערובת על אש נמוכה.