קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות67
מגזין

רגלי הודו מעושנות

רגלי הודו מעושנות
רגלי הודו מעושנות היא ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 133 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ובסך הכל 1049 קלוריות. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות ואספו תיבול צ'יפוטלה, חומץ, צ' ילי טחון עדין ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. נסו סיר חרס טורקיה הרגליים, חריף טורקיה הרגליים, ו רגלי הודו ברביקיו בגריל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מספר שעות לפני שמתכננים ברביקיו, שחררו את העור על רגלי ההודו על ידי העברת האצבעות תחתיו ככל האפשר מבלי לקרוע את העור.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
2
שלב את רוטב הווסטרשייר והשמן. מצפים את האצבעות בתערובת ומשפשפים ממש טוב לתוך רגלי ההודו, מקבלים כמה שיותר מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מפזרים את השפשוף היבש על העור, משפשפים בנדיבות ברגלי ההודו ומתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מניחים את הרגליים בשקיות ניילון ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
5
הכן את המעשן למנגל, והביא את הטמפרטורה ל 200 עד 220 מעלות צלזיוס.
6
מוציאים את רגלי ההודו מהמקרר ונותנים להם לשבת בטמפרטורת החדר כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
7
מחממים מחדש את תערובת המגב על אש נמוכה.
8
העבירו את רגלי ההודו למעשן. מבשלים עד שהרגליים רכות מאוד והמיצים צלולים, בערך 3 1/2 עד 4 שעות. נגב את הרגליים במרווחים של 45 דקות בבור עצים, או בהתאם לסגנון המעשן שלך.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
9
מגישים את הרגליים חמות, לאכילה עם האצבעות, עם צד של רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
10
מערבבים את החומרים יחד בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
שלב את מרכיבי המגב בסיר קטן וחמם את התערובת על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה