רגלי עוף בגריל ברוטב ברביקיו קוקטייל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל רגלי עוף בגריל עם רוטב ברביקיו קוקטייל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1156 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 56 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, סלרי, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו עוף בגריל ברוטב ברביקיו בלסמי, סלמון בגריל ברוטב ברביקיו סיני, ו עוף על האש בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד 5 כפות של חומץ, 3 כפות של שמן קנולה, 2 כפיות של מולסה וקמצוץ של מלח ופלפל בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את השעועית, גבעולי סלרי ובצל קצוץ. מערבבים בעדינות לשלב. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים במידת הצורך. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד למועד ההגשה.
חום 3 יותר כפות של שמן קנולה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים עד מרכך קלות השחמה, כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את השום ומבשלים עד מתרכך, על 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן. מוסיפים את רוטב הקוקטייל ואת שאר המולסה והחומץ. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה. מבשלים, חשוף, עד מעובה מעט, על 5 דקות. כבו את החום ושפכו חצי מהרוטב לברביקיו לקערה קטנה לצליעה. שמור על רוטב ברביקיו הנותר חם עד מוכן לשרת.
מחממים גריל חיצוני או מחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית.
מברישים את העוף עם שאר השמן ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל. גריל העוף עד חרוך משני הצדדים, אבל לא מבושל כל הדרך, 15 עד 20 דקות. מוסיפים את העוף בנדיבות עם רוטב הברביקיו השמור וממשיכים לבשל עד שהטמפרטורה הפנימית היא 160 מעלות צלזיוס, כ-5 דקות נוספות.
מעבירים את העוף לצלחת גדולה ומאפשרים לנוח לפחות 5 דקות לפני ההגשה.
מגישים את רגלי העוף בגריל עם רוטב הברביקיו החם הנותר וסלט שעועית צונן.
מקשטים את סלט שעועית עם עלי סלרי פרוסים.