רגלי עוף בקארי עם במיה ותפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל רגלי עוף בקארי עם אוקרן ותפוחי אדמה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 511 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, במיה, gingerroot, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב gingerroot טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל עם קומפוט Fruited כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רגלי עוף בקארי עם גזר, אורז ולימון, רגלי עוף מושחרות עם סלק אדום ותפוחי אדמה # SundaySupper, ו רגלי עוף קלויות בסגנון יווני, תפוחי אדמה וצלפים.
הוראות
חותכים רגלי עוף לתוך מקלות תיפוף וירכיים ולהשליך את העור וכל שומן מן העוף. (כדי להסיר את העור ממקלות תיפוף, להחזיק את מקל תיפוף בקצה גדול, אחיזה העור עם מגבת נייר, ולמשוך את העור על קצה קטן.) טפיחה עוף יבש. שום טחון ו מטחנת קפה/תבלין חשמלי טוחנים דק יחד זרעי כוסברה, אבקת קארי, זרעי שומר, קאיין. בקערה גדולה לשלב שום, תערובת תבלינים, ו gingerroot.
מוסיפים עוף, משליכים למעיל, ומתבלים במלח.
חותכים תפוחי אדמה לחתיכות 1 1/2 אינץ ' וגבעולי במיה לקצץ (לא לחתוך לתוך תרמילים). בכוס מדידה מערבבים יחד מים, סוכר חום, רסק עגבניות.
ב 12 אינץ 'מחבת כבדה לפחות 2 אינץ' שמן חום עמוק על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא עישון עוף חום, על 5 דקות, העברה לצלחת. בשומן שנותר תפוחי אדמה חומים מחבת בצדדים לחתוך. להחזיר עוף למחבת. מערבבים תערובת מים ומוסיפים למחבת עם מקלות קינמון. תערובת מבשלים, מכוסה, 10 דקות. מערבבים במיה ומבשלים, מכוסה, עד הירקות הם כמעט רך ועוף מבושל דרך, כ 5 דקות יותר. מערבבים במיץ לימון ומבשלים, חשופים, עד שרוב הנוזל מתאדה. קארי העונה עם מלח.
בעוד קארי הוא רותח, גס לקצוץ בוטנים מנגו קוביות.
מפזרים קארי עם בוטנים, מנגו וכוסברה.