רגלי עוף ברוטב שום Achiote
רגלי עוף עם רוטב שום Achiote עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 648 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך שמן זית, מיץ תפוזים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו שום ורוטב חריף תוסס, רגלי עוף בשום צ'ילה, ו רגלי עוף צלויות עם שום לימון (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט זרעים, תבלינים, אורגנו יחד במחבת כבדה יבשה מעל חום מתון, ערבוב, עד ריחני, 1 עד 2 דקות. מגניב מעט, ואז טוחנים היטב תערובת במטחנה.
טחון שום מחית כדי להדביק עם מלח באמצעות סכין כבד גדול, ולאחר מכן להעביר קערה גדולה לטאטא תבלינים הקרקע, מיצים, ושמן.
הסר את העור ואת כל השומן הגלוי מן העוף, ולאחר מכן להוסיף עוף תערובת מיץ ולהפוך מעיל.
להניח רדיד רופף על גבי צלחת אפייה 13 על ידי 9 אינץ 'ולסדר עלי collard, חופפים, כדי ליצור סיבוב 14 אינץ' במרכז לסכל. הקש רדיד ועלים רופף לתוך צלחת כדי ליצור באר, ואז לערום עוף עם רוטב היטב לקפל כרוב על עוף כדי לצרף. לעטוף חבילת collard בנוחות בנייר כסף, crimping קצוות לאטום לחלוטין.
העברת חבילת רדיד מן צלחת אפייה ישירות למדף באמצע התנור ואופים עד העוף מבושל דרך, 1 עד 1 1 1/4 שעות.
להעביר חבילת רדיד לצלחת הגשה, ולאחר מכן לפתוח לסכל. (אם תרצה, בזהירות לשלוף לסכל מתחת לחבילת collard.) כרוב פתוח ומגישים עוף עם אורז ובצל כבוש.
* זמין בשווקים לטיניים וכמה סופרמרקטים.
כל מנה (כולל 1/2 כוס אורז) מכילה כ -359 קלוריות ו -9 גרם שומן.