קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

רגלי עוף מטוגנות עם זיתים ירוקים

רגלי עוף מטוגנות עם זיתים ירוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגלי עוף מטוגנות עם זיתים ירוקים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 623 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו בייקון עבה, מלח ופלפל, לפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, דיאט. מתכונים דומים: רגלי ברווז מטוגנות עם כרישה וזיתים ירוקים, רגלי ברווז ספייס שפשף מטוגנות עם זיתים ירוקים וגזר, ו רגלי ברווז מטוגנות של אליס ווטרס עם כרישה וזיתים ירוקים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
בתבשיל ברזל יצוק גדול, מחממים את השמן עד מנצנץ. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף 3 של הרגליים לתבשיל ומבשל על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד השחמה, על 10 דקות.
4
העברה לצלחת ולשחום את 3 הרגליים הנותרות על חום מתון.
5
יוצקים את השומן בתבשיל.
6
מוסיף את הבייקון, בצל, גזר לפת ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד בקושי התרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הזיתים, ספרי קורנית, עלה דפנה ומניה. נסטלו את רגלי העוף בתבשיל כך שהם שקועים חלקית ומביאים לרתיחה. מכסה עם מכסה הדוק הולם.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
8
מעבירים את התבשיל לתנור ומבשלים כ -45 דקות, עד שהעוף והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
9
מעבירים את העוף והירקות למגש; מכסים ומתחממים. מסננים את המרק לתוך כוס מדידה גדולה לרפרף כמה שיותר שומן ככל האפשר. להחזיר את המרק לתבשיל לרתיחה עד מופחת בחצי, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. להחזיר את העוף והירקות לתבשיל, לכסות ולבשל במשך 5 דקות כדי לחמם, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך