רגלי עוף מטוגנות עם זיתים ירוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגלי עוף מטוגנות עם זיתים ירוקים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 623 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו בייקון עבה, מלח ופלפל, לפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, דיאט. מתכונים דומים: רגלי ברווז מטוגנות עם כרישה וזיתים ירוקים, רגלי ברווז ספייס שפשף מטוגנות עם זיתים ירוקים וגזר, ו רגלי ברווז מטוגנות של אליס ווטרס עם כרישה וזיתים ירוקים.
הוראות
בתבשיל ברזל יצוק גדול, מחממים את השמן עד מנצנץ. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
הוסף 3 של הרגליים לתבשיל ומבשל על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד השחמה, על 10 דקות.
העברה לצלחת ולשחום את 3 הרגליים הנותרות על חום מתון.
מוסיף את הבייקון, בצל, גזר לפת ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד בקושי התרכך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הזיתים, ספרי קורנית, עלה דפנה ומניה. נסטלו את רגלי העוף בתבשיל כך שהם שקועים חלקית ומביאים לרתיחה. מכסה עם מכסה הדוק הולם.
מעבירים את התבשיל לתנור ומבשלים כ -45 דקות, עד שהעוף והירקות רכים.
מעבירים את העוף והירקות למגש; מכסים ומתחממים. מסננים את המרק לתוך כוס מדידה גדולה לרפרף כמה שיותר שומן ככל האפשר. להחזיר את המרק לתבשיל לרתיחה עד מופחת בחצי, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. להחזיר את העוף והירקות לתבשיל, לכסות ולבשל במשך 5 דקות כדי לחמם, ולאחר מכן לשרת.