רגלי עוף צלויות פיקנטיות
רגלי עוף צלוי פיקנטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 828 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 68 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל, מיץ לימון, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. הציון הזה די טוב. נסו רגלי עוף חמות חריפות, רגלי עוף צלויות עשב, ו רגלי עוף צלויות שום לימון (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מוסיפים את מיץ הלימון, המלח, הפלפל השחור, הקאיין והשום ומערבבים. הניחו בצד.
שוטפים ומייבשים את רגלי העוף. בעזרת מלקחי מתכת טובלים אותם בזה אחר זה בתערובת החמאה ומניחים על ניירות האפייה המוכנים.
לאחר שכל רגלי העוף מצופות ועל תבנית האפייה, קחו מברשת מאפה ותנו להם ציפוי אחרון של תערובת החמאה.
מניחים אותם בתנור במשך 30 עד 35 דקות, צולים כמה פעמים במהלך הצלייה. אם הם צריכים קצת יותר צבע, להפעיל את הפטם במשך כמה דקות ולצפות בהם מקרוב.
הסר אותם כשהם נחמדים וחומים זהובים ומבושלים לחלוטין.