רגלי עוף קרוש Panko
רגלי עוף מצופות פנקו עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 799 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו חומץ אורז, מלח ופלפל כשרים, פירורי לחם פנקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף פיקטה מצופה בפנקו, מכרזי עוף מצופה בפנקו, ו מכרזי עוף מצופה בפנקו.
הוראות
יש לשטוף את רגלי העוף ולטפוח יבש עם מגבות נייר. בצלחת רדודה או שקית ניילון, לשלב את הסאקי, רוטב סויה 1/4 כוס, שמן, זנגביל, שום, וחצי הבצל הירוק.
מוסיפים את רגלי העוף, מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
משמנים קלות תבנית אפייה בשמן בוטנים.
מניחים פירורי לחם panko בשקית פלסטיק גדולה או נייר, העונה עם מלח ופלפל, ולנער היטב לשלב. קח 2 או 3 רגלי עוף בכל פעם מן המרינדה ולנער אותם בפירורי הלחם המנוסים עד מצופה היטב.
מניחים את רגלי העוף בפירורי לחם על תבנית אפייה.
אופים במשך 15 דקות, להפוך את החתיכות מעל, ואופים במשך 15 דקות יותר או עד מבושל דרך.
הסר עוף מתלה תיל כדי להתקרר.
הפוך את הרוטב על ידי לטאטא הויסין, רוטב צ ' ילי, חומץ, ונותר 1 כפית רוטב סויה יחד.
מניחים רגלי עוף בשכבה אחת על מגש, טפטוף עם רוטב לפזר על בוטנים כתושים בצל ירוק הנותרים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.