קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

רגעי התכת קטיפה אדומה

רגעי התכת קטיפה אדומה
גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, גבינת שמנת מלאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו רגעים נמסים, קובצי Cookie של רגעים נמסים, ו קובצי Cookie של רגעים נמסים.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז 3 וקו 2 מגשי אפייה עם קלף אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מכניסים את החמאה והוניל לקערה גדולה, ומכים עד רך וקטיפתי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הוסף את הצביעה והכה לשלב. מנפים את מרכיבי הביסקוויט הנותרים לתוך הקערה ומערבבים יחד עד שהם מתאחדים כדי ליצור בצק אחיד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
באמצעות הידיים שלך, לגלגל את הבצק לתוך כדורים קטנים (אני שוקל אלה כך כל ביסקוויט הוא באותו גודל, 20 גרם כל אחד), ואז למקם 10 על כל מגש אפייה מוכן, משאיר כמה סנטימטרים בין כל ביסקוויט. באמצעות מזלג טבול בקמח, לחץ על כל אחד הביסקוויטים, משאיר הזחה ולוחץ על הביסקוויטים קצת להחמיא.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
פופ המגשים לתוך המקרר במשך כ 15 דקות או עד הביסקוויטים יש אש מעט, ולאחר מכן אופים עבור 20-25 דקות. לאפשר להם להתקרר על המגשים במשך 5 דקות לפני המעבר מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
עבור המילוי, לשים את החמאה, הדובדבן סוכר ווניל בקערה גדולה והכה יחד עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את גבינת השמנת ואת תמצית הלימון, ומכים עד רק בשילוב תמצית הלימון עוזר לתת את המילוי דחיפה נוספת קטנה של טעם, כדי לעזור לו לעמוד נגד הביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית לימוןתמצית לימון
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
8
לאחר הביסקוויטים התקררו, לשים את המילוי בשקית צנרת מצויד קצה עגול רגיל ומילוי צינור על מחצית הביסקוויטים, sandwiching יחד עם ביסקוויט שני.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת