רגעי התכת קטיפה אדומה
גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, גבינת שמנת מלאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו רגעים נמסים, קובצי Cookie של רגעים נמסים, ו קובצי Cookie של רגעים נמסים.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז 3 וקו 2 מגשי אפייה עם קלף אפייה.
מכניסים את החמאה והוניל לקערה גדולה, ומכים עד רך וקטיפתי.
הוסף את הצביעה והכה לשלב. מנפים את מרכיבי הביסקוויט הנותרים לתוך הקערה ומערבבים יחד עד שהם מתאחדים כדי ליצור בצק אחיד.
באמצעות הידיים שלך, לגלגל את הבצק לתוך כדורים קטנים (אני שוקל אלה כך כל ביסקוויט הוא באותו גודל, 20 גרם כל אחד), ואז למקם 10 על כל מגש אפייה מוכן, משאיר כמה סנטימטרים בין כל ביסקוויט. באמצעות מזלג טבול בקמח, לחץ על כל אחד הביסקוויטים, משאיר הזחה ולוחץ על הביסקוויטים קצת להחמיא.
פופ המגשים לתוך המקרר במשך כ 15 דקות או עד הביסקוויטים יש אש מעט, ולאחר מכן אופים עבור 20-25 דקות. לאפשר להם להתקרר על המגשים במשך 5 דקות לפני המעבר מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
עבור המילוי, לשים את החמאה, הדובדבן סוכר ווניל בקערה גדולה והכה יחד עד אור ורך.
מוסיפים את גבינת השמנת ואת תמצית הלימון, ומכים עד רק בשילוב תמצית הלימון עוזר לתת את המילוי דחיפה נוספת קטנה של טעם, כדי לעזור לו לעמוד נגד הביסקוויטים.
לאחר הביסקוויטים התקררו, לשים את המילוי בשקית צנרת מצויד קצה עגול רגיל ומילוי צינור על מחצית הביסקוויטים, sandwiching יחד עם ביסקוויט שני.