רדיקיו בפנצ'טה עם אגסים ובלסמי
רדיקיו בפנצ'טה עם אגסים ובלסמי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לכם אגסים, מלח, פנקטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: צלי בלסמי רדיקיו ואגסים, צנון עטוף בפנצ'טה, ו פנה עם Radicchio, Pancetta & Pecans.
הוראות
חותכים את ראשי radicchio לאורכו במחצית ולהניח בצד לחתוך על קרש החיתוך. מתבלים במלח ופלפל ומטפטפים כל חצי עם מעט שמן זית.
פרוס פרוסות של פנצ ' טה. לעטוף בחוזקה כל radicchio חצי פרוסה של pancetta.
מניחים את הרדיקיו על צלחת ומקררים במשך 20 דקות (זה יעזור pancetta לדבוק radicchio).
הכן גריל גז או פחם לצלייה עקיפה.
מניחים את רדיקיו לחתוך בצד למטה על החלק הקריר של הגריל, עם הגבעול מסתיים לכיוון האש. מבשלים לאט במשך 10 עד 15 דקות, פונה פעם אחת, עד radicchio מתרכך ואת קצות העלים הם חום זהוב.
בינתיים, לב האגסים ולפרוס לתוך טריזים דקים מאוד. תניח בצד.
להזיז את radicchio לחלק החם של הגריל ומבשלים בערך 1 דקה, מפנה פעם אחת, כדי פריך את pancetta. היזהר לא לתת ללהבות ללקק גבוה מדי; אם רדיקיו מתחיל characchio, להסיר אותו מן הגריל.
מסדרים את הצד הקיצוץ רדיקיו על מגש רסס עם חומץ בלסמי.
להניח כמה פרוסות של אגס על כל אחד ומגישים מיד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.